Elinize sağlıkTeşekkürler
güzel olmuşta şu üst taraf head kismi bi boş gibi duruyorSelamlar
Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.
3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim
Ali Akpoyraz | Kişisel Blog
aliakpoyraz.com Wordpress, SEO, Teknoloji, Yapay Zeka başta olmak üzere birçok kategori hakkında içerik üreten kişisel bir web sitedir.aliakpoyraz.com
Selamlar
Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.
3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim
Ali Akpoyraz | Kişisel Blog
aliakpoyraz.com Wordpress, SEO, Teknoloji, Yapay Zeka başta olmak üzere birçok kategori hakkında içerik üreten kişisel bir web sitedir.aliakpoyraz.com
16:10 çözünürlük kullanıyorsunuz galiba ondan kaynaklı öyle gözüküyor hocamgüzel olmuşta şu üst taraf head kismi bi boş gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
sola veya sağa mı koysan acaba
2560x1440 eqran ondan olabilrmi 16:9 ama galiba bilmiyorum16:10 çözünürlük kullanıyorsunuz galiba ondan kaynaklı öyle gözüküyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet öyle, şu yazımı inceleyebilirsin https://aliakpoyraz.com/kod-kullanmadan-web-site/öncelikle hayırlı olsun. bende web sitesi yapmak tasarlamakla vs ilgilenmek istiyorum bu siteyi yapmanız ne kadar zamanınızı aldı ve diploma almadan kendi başıma web sitesi yapıp satarak para kazanabilir miyim ? ( birinden duyduğuma göre altyapıyı bir sefer yapıp müşteriden müşteriye görünümünü değiştirerek satabilirsin demişti aşağı yukarı )
Wordpress tabanlı hocam, hazır tema üzerinde düzenlemeler yaptım sıfırdan yazmayla uğraşmak istemedim önümüzdeki 6 aylık süreçte 0'dan yazıcam orası ayrı dahocam blogları html css ile mi yapıyorsunuz ya da admin paneli yaptınız mı?
teşekkürler hocam bakayımEvet öyle, şu yazımı inceleyebilirsin https://aliakpoyraz.com/kod-kullanmadan-web-site/
Yaklaşık 100+ site yapıp teslim ettiğim için baya hızlandım işin doğrusu 1.5 gün gibi bir sürede tüm optimizasyonları ve seo ayarlamalarını bitirdim, temanın üzerinde pek bi oynama yapmadım onu arkaplanda yavaş yavaş yapıyorum.