Kışlık Parfüm önerisi

Oppi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
658
Orjinal parfüm önerisi istiyorum kış-sonbahar yayılımı iyi kalıcılığı iyi bişey arıyorum aşırı ağır olmaması daha iyi olur yaşım büyük değil.

yurtdisinda nereden aliyorsunuz gumruk free shoplarindan vs mi? free shoplarda fiyat tr fiyatiyla ayniydi neredeyse belki bulgaristan genel olarak pahalidir
Suudi arabistandanda free shoplarla birebir aynı mı? İnternetteki sitelerde 1,5-2k fark oluyor

Şekerli bişey arıyorsanız le male elixir olabilir onun dışında biraz daha maskulen ve ağır bi koku olan spice bomb extreme var ama bu parfümü denemeden almayın bence

• Beğen
Reaksiyonlar: Oppi
hocam bilmiyorum ben size sormustum aslinda ben sadece bg free shopa ugradim
Şuanlık bilgim yok umreye gidecek yakınım var gelince bilgilendiririm. Parfüm öneriniz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şekerli bişey arıyorsanız le male elixir olabilir onun dışında biraz daha maskulen ve ağır bi koku olan spice bomb extreme var ama bu parfümü denemeden almayın bence
Parfum de marly kahverengi olanı bide beyaz olanını öneren çok gördüm bilginiz varmı sadece boyner var şehirde deneme şansım yok.

15k civarı trdekilerden ama yurtdışından alacağım.
bence 15k bütçe varsa 2 tane sağlam kış parfümü alabillirsin örnek
spicebomb extreme
one million elixir
bu 2 si kış için çok iyi kokular spicebomb biraz daha özel günler için one million elixir biraz daha günlük kullanıma uygun dediğim gibi hocam 15k tek parfüme vermek saçma

Şuanlık bilgim yok umreye gidecek yakınım var gelince bilgilendiririm. Parfüm öneriniz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parfum de marly kahverengi olanı bide beyaz olanını öneren çok gördüm bilginiz varmı sadece boyner var şehirde deneme şansım yok.
parfum konusunda acemiyim ben de pek bir onerim yok fakat
https://www.fragrantica.com/ bu siteyi kullanabilirsiniz nasil kokulari oldgunu gormek icin
bir de birkac arab menseili guzel marka var onlar arabistanda daha ucuzdur muhtemelen onlara bakabilirsiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: Oppi
bence 15k bütçe varsa 2 tane sağlam kış parfümü alabillirsin örnek
spicebomb extreme
one million elixir
bu 2 si kış için çok iyi kokular spicebomb biraz daha özel günler için one million elixir biraz daha günlük kullanıma uygun dediğim gibi hocam 15k tek parfüme vermek saçma
15k bütçeden kasıt türkiyedeki 15k parfümler. yurt dışından alacağımdan muhtemelen daha düşük olur ama sizin söylediğiniz şekilde ucuza gelirse bunuda düşünebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,553
Üyeler
183,600
Son üye
thebasturk
Geri