Neler Yeni

Kitap önerisi verir misiniz

Zechion

80+ Silver
Merhabalar. İstediğim kitap romandan daha çok beni bir alanda bilgilendirebilecek bir kitap olmasını istiyorum. Makale, tez tarzı bir şey. Mesela örnek vereyim bir fizik konusu ele alınsın. Kuantum fiziği. Kuantum fiziği hakkında bilgiler, formüller. Veya coğrafi bir konu. Demek istediğimi anlamışsınızdır umarım. Örnekte verdiğim şey biraz konu anlatımı kitabı gibi oldu fakat öyle değil.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
İngiltere'de emekçi sınıfların durumu

SnareEcho

80+ Silver
Merhabalar. İstediğim kitap romandan daha çok beni bir alanda bilgilendirebilecek bir kitap olmasını istiyorum. Makale, tez tarzı bir şey. Mesela örnek vereyim bir fizik konusu ele alınsın. Kuantum fiziği. Kuantum fiziği hakkında bilgiler, formüller. Veya coğrafi bir konu. Demek istediğimi anlamışsınızdır umarım. Örnekte verdiğim şey biraz konu anlatımı kitabı gibi oldu fakat öyle değil.
Michel de Montaigne'in Denemeler kitabı ve Alexandre Dumas ve Auguste Maquet'in yazdığı Monte Kristo Kontu önerimdir.

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
kankam stephen hawking kitaplarını okuyabilirsin, hem keyif alırısn hem de sana bir şeyler katar

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Kavgam okuyabilirsin.

melidoas6

80+ Silver
Senin cahilliğin benim yaşamımı etkiliyor ve Adem'in laneti adlı kitapları okuyabilirsin.

Zechion

80+ Silver
Cevap veren herkese teşekkür ederim. Önerdiğiniz kitaplara bakacağım.

Top Bottom