Neler Yeni

🔥İndirim Kiwi Pets KPF-10570 Kameralı Akıllı Evcil Hayvan Besleyici 1699TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
can demir
ben aldım çalışıyor herhangi bir sorun yok. ama kurduktan sonra kaldırdım tekrar kuracağım da vaktim olmadı.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Bende 7 yıl önce 3 harfi marketlerden birinden laptop almıştım 1 ay sonra bozulmuştu. Bilgisayarcı senin gibi 3 harfli marketten alanlar çok geliyor ucuza vermek için sıkıntılı ürünleri veriyor firmalar demişti.
A101 den elektronik ürün almak mı tabii efendim tovbeliyim Xiaomi mı band 4 ve 5 almıştım ürün direk bozuk geldi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Bende 7 yıl önce 3 harfi marketlerden birinden laptop almıştım 1 ay sonra bozulmuştu. Bilgisayarcı senin gibi 3 harfli marketten alanlar çok geliyor ucuza vermek için sıkıntılı ürünleri veriyor firmalar demişti.
Piyasaya göre ucuz olduğu için çok muhtemel bir durum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonrasında ne oldu peki? Ya iade ya değişim aldın.
İade ettim yiyorsa almasın

sonadam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
kadir kadir
Bu tip üründen kullanan var mı? Hazne hava alıyor mu?
3 litre hazne ne kadar mantıklı. Ben paketi açılan mamayı pet şişelere doldurup ağzını kapalı tutuyorum. En büyük sorun mamanın nemlenmesi, etraftaki kokuların sinmesi. O zaman hayvanlar yemiyor. Mama haznesinin hava almaması gerekiyor.

hampal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
orkun duman
Bu tip üründen kullanan var mı? Hazne hava alıyor mu?
3 litre hazne ne kadar mantıklı. Ben paketi açılan mamayı pet şişelere doldurup ağzını kapalı tutuyorum. En büyük sorun mamanın nemlenmesi, etraftaki kokuların sinmesi. O zaman hayvanlar yemiyor. Mama haznesinin hava almaması gerekiyor.
trendyol yorumlarında alanlar memnun kalmış. Ayrıca fotoğraflara detaylı bakınca mama haznesinin hem alt hemde kapak bağlantı noktalarında conta gözüküyor. Hava alacağını sanmıyorum.

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar kimse bilip bilmeden konuşmasın. Ev de kiwi otomatik mama ve otomatik su haznesi var. Neredeyse 1.5 sene oldu. Herhangi bir problem daha yaşamadım. 3 harfli yerden almıştım. Ayriyetten kiwi tüy makinesi de var. Onda da problem yok şuan. Güzel güzel kullanıyorum. Ama bunda sıkıntı çıkar şans işi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar kimse bilip bilmeden konuşmasın. Ev de kiwi otomatik mama ve otomatik su haznesi var. Neredeyse 1.5 sene oldu. Herhangi bir problem daha yaşamadım. 3 harfli yerden almıştım. Ayriyetten kiwi tüy makinesi de var. Onda da problem yok şuan. Güzel güzel kullanıyorum. Ama bunda sıkıntı çıkar şans işi
Bu arada aslında bu ürün ucuz değil. Uzun zamandır A101 de satılıyor bu ürün. İndirim de 799 TL gibi bir fiyata görmüştüm. Tabi ki 1.5 sene falan oluyor. Bu otomatik mama besleyicisinin fiyatları aşırı arttı nedense

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,744
Üyeler
164,559
Son üye
kallius
Top Bottom