hampal
80+
Dahası
Evcil hayvanı olanlar değerlendirebilir.
Marka ve satıcı güven verse kedim için alacamda ya bozuk gelir ya bir iki kullanımda sıkıntı çıkarmaya başlarEvcil hayvanı olanlar değerlendirebilir.
Marka kiwi 2 yıl garanti satıcı a101 ?Marka ve satıcı güven verse kedim için alacamda ya bozuk gelir ya bir iki kullanımda sıkıntı çıkarmaya başlar
A101 den elektronik ürün almak mı tabii efendim tovbeliyim Xiaomi mı band 4 ve 5 almıştım ürün direk bozuk geldiMarka kiwi 2 yıl garanti satıcı a101 ?
Sonrasında ne oldu peki? Ya iade ya değişim aldın.A101 den elektronik ürün almak mı tabii efendim tovbeliyim Xiaomi mı band 4 ve 5 almıştım ürün direk bozuk geldi
A101 den elektronik ürün almak mı tabii efendim tovbeliyim Xiaomi mı band 4 ve 5 almıştım ürün direk bozuk geldi
Piyasaya göre ucuz olduğu için çok muhtemel bir durumBende 7 yıl önce 3 harfi marketlerden birinden laptop almıştım 1 ay sonra bozulmuştu. Bilgisayarcı senin gibi 3 harfli marketten alanlar çok geliyor ucuza vermek için sıkıntılı ürünleri veriyor firmalar demişti.
İade ettim yiyorsa almasınSonrasında ne oldu peki? Ya iade ya değişim aldın.
trendyol yorumlarında alanlar memnun kalmış. Ayrıca fotoğraflara detaylı bakınca mama haznesinin hem alt hemde kapak bağlantı noktalarında conta gözüküyor. Hava alacağını sanmıyorum.Bu tip üründen kullanan var mı? Hazne hava alıyor mu?
3 litre hazne ne kadar mantıklı. Ben paketi açılan mamayı pet şişelere doldurup ağzını kapalı tutuyorum. En büyük sorun mamanın nemlenmesi, etraftaki kokuların sinmesi. O zaman hayvanlar yemiyor. Mama haznesinin hava almaması gerekiyor.
Bu arada aslında bu ürün ucuz değil. Uzun zamandır A101 de satılıyor bu ürün. İndirim de 799 TL gibi bir fiyata görmüştüm. Tabi ki 1.5 sene falan oluyor. Bu otomatik mama besleyicisinin fiyatları aşırı arttı nedenseArkadaşlar kimse bilip bilmeden konuşmasın. Ev de kiwi otomatik mama ve otomatik su haznesi var. Neredeyse 1.5 sene oldu. Herhangi bir problem daha yaşamadım. 3 harfli yerden almıştım. Ayriyetten kiwi tüy makinesi de var. Onda da problem yok şuan. Güzel güzel kullanıyorum. Ama bunda sıkıntı çıkar şans işi