Neler Yeni

Kıyafet Fiyatları Hakkında...

ahenk'

80+ Silver
Havalar ısınıyor artık diyerek az önce Trendyol'a girdim; fiyatları görünce noluyor dedim. Geçen sene iyi bir tişörtü 40-50 liraya en fazla bulabilirdik. Karşıma çıkan tişörtler ise en az 80-90 lira olmuş ? Bir tişörte bu kadar para vermek parası olan adamın bile zoruna gider.

Acaba sezonu tam gelmedi diye mi fiyatlar bu derece uçuk ? Yazarsanız sevinirim.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
ucuz ne kaldı ki ? Malesef sezonla alakası yok ve yaz sezon satışları çok oldu başlayalı

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,507
İsim
Oğuz Oğuz
Havalar ısınıyor artık diyerek az önce Trendyol'a girdim; fiyatları görünce noluyor dedim. Geçen sene iyi bir tişörtü 40-50 liraya en fazla bulabilirdik. Karşıma çıkan tişörtler ise en az 80-90 lira olmuş ? Bir tişörte bu kadar para vermek parası olan adamın bile zoruna gider.

Acaba sezonu tam gelmedi diye mi fiyatlar bu derece uçuk ? Yazarsanız sevinirim.
Hangi takımlısın?

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Hiç sanmıyorum bence üretim maliyetlerinin artmasıyla alakalı en basitinden ürünün her aşamasında sevk için araçlar kullanıyor onların geçen sene 6-7 liraya aldığı benzin şuan 23 lira. Gerçekten acınası 1 tişört ceket pantolon alıp kombin yapayım dediğiniz zaman 500 liradan aşşağı çıkamıyorunuz.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek

arkadaşım geçen senede en ucuz düzgün t shirt 80-90 tl idi 40-50 ye kotondan falan buluyoduk anca. Ayrıca 80-90 bulduysan al. ytd.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Ben geçen yazlıklarla devam gibi ya 5 6 parça ürüne 1000tl veremem

SendyGood

80+ Bronze

Hocam dün amazondan Adidasın tişörtünü 110 TL ye aldım

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
Bu yaz hiçbir şey alamıyoruz o halde. Anlaşıldı
2 tshirt al saglamından yeter, ya da eksigin coksa 4-5 tane uygun markalardan al geç günlük kullanıma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dün amazondan Adidasın tişörtünü 110 TL ye aldım
iyi fiyat bence, ara sıra takip edersen 90 civarına adidas bulabiliyon en basic modelleri o da.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Trendyol kendi markasında (Trendyol man-mila) bazen indirimler yapıyor veya kupon veriyor. Ben birkaç defa öyle aldım daha uyguna geliyor tabii denk gelirse, malları da güzel. Onun dışında maalesef ucuz bir şey kalmadı.

SendyGood

80+ Bronze
2 tshirt al saglamından yeter, ya da eksigin coksa 4-5 tane uygun markalardan al geç günlük kullanıma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi fiyat bence, ara sıra takip edersen 90 civarına adidas bulabiliyon en basic modelleri o da.

bunu aldım hocam

adidas M FOIL BOS G T Tişört Erkek​

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Bu yaz hiçbir şey alamıyoruz o halde. Anlaşıldı
Aynen öyle. Normalde hypetr flawwear tarzı sitelerden alışveriş yapardım orda tişört min 100 olmuş onlar da geçen senenin. Genelde taksim pasajına giderim ki şu an orda bile 70 80den başlıyor tişörtler durum kötü

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ya geçen seneki kıyafetleri giyeceksin ya da ucuz ve kalitesiz kıyafet satın alacaksın. 5 parça şeye 1000 TL istiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,127
Üyeler
166,891
Son üye
Mehmetcna