Neler Yeni

Kıyamet sonrasında hayatta kalma mücadelesi | Potentia Türk yapımı yeni oyun!

Potentia Türk yapımı oyunları arasında baş sırada yer alır mı?

• Evet.

• Hayır.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Türk oyun, yapımcılar da Türk ama karakterin adı Victor. Madem ülke tanıtılmaya ve bu piyasaya girmeye çalışıyor, Türklere özgü şeyler de içermeli bence. Zaten hiç bir oyunda Türkler ile ilgili unsurlar bulunmuyor. Bari kendi yapımımız olan bir oyunda en azından isim Türkçe olsaydı.
Yiğenim zulada dust 2 yi Safranbolu yaptık sabotajda ise İstanbul ölürüm Türkiyem (!)

Teşekkürler demoyu indirip deneyceğim, beğenirsem satın alırım

Teşekkürler demoyu indirip deneyceğim, beğenirsem satın alırım
Şuanda indirimde, 36₺ satış bandında bulunuyor. Eğer Demo versiyonunu beğenirseniz almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum :)

Optimizasyon olarak özürlü bir oyun olmasının yanı sıra klasik ''Türk yapımı'' dediğimiz oyunlardan işte. Her şey bir yerden toplanmış özel bir yanı yok maalesef. Özellikle o bir yerden düştüğündeki efekt falan çok kötü olmuş. Ha oynanır mı, alınır mı derseniz fiyatına bağlı olarak alınabilir. Erken erişimde olduğunuda düşünürsek 6/10 puan veririm fazlasını hak etmez benim gözümde. Ne zaman ki kendi özgün içeriğimizi yaratıp ortaya güzel bir şeyler çıkartırız o zaman olur. Seslendirmelere bir şey diyemeyeceğim fakat yolda geçen adamı ''şuraya iki küfret seslendirmemiz olsun'' tarzı bir kafayla yapmışlar. Yine de seslendirme kısmı ne iyi ne kötü tamamen ortalama olmuş.

Başlagıç olarak güzel olmuş, sonraki serilere gidebilirse ileride The Last Of Us. gibi bir efsane neden çıkmasın.

İyi de bu oyunda TLOU çakması gibi olmuş aynı mantıkla.
Ben Erzurum gibi çakma oyunları yapanları desteklemiyorum. Adam ortaya çıkarılıp o kadar emek harcanan şeyi çalıyor , üstelik kendi kültürüne göre oyun yapıyor ve birde para kazanıyor.

Ben Erzurum gibi çakma oyunları yapanları desteklemiyorum. Adam ortaya çıkarılıp o kadar emek harcanan şeyi çalıyor , üstelik kendi kültürüne göre oyun yapıyor ve birde para kazanıyor.
zaten oyun kalitesiz saçma sapan grafiği var yürüyorsun bam diye ödünü kopartan türküler çalıyor

Geri