Gayet güzel bide kız arkadaşın bilgisayar oyunlarını seviyorsa 2k bandında gamepad alabilirsin pembe renkArkadaşlar merhaba, kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak Fujifilm Instax Mini 12 almayı düşünüyorum fakat bunun dışında F/P bu tarz veya daha mantıklı öneriniz var mı?
Abi fenerbahçeye dönecenmi döneceksen ne zaman ordunun sana ihtiyacı varGayet güzel bide kız arkadaşın bilgisayar oyunlarını seviyorsa 2k bandında gamepad alabilirsin pembe renk
O zaman yapıştır öbürünüçok oynayan birisi değil kanka ya , yoksa güzel tavsiye
Seçimlerde affetmeyecem rahat olunAbi fenerbahçeye dönecenmi döneceksen ne zaman ordunun sana ihtiyacı var
AL GEL ABİ SONUNA KADAR ARKANDAYIZSeçimlerde affetmeyecem rahat olun
@Sadettin Saran ı sandıklara gömecem nasipse gs veya bjkye bu sene şampiyonluk kıyağım olacakAL GEL ABİ SONUNA KADAR ARKANDAYIZ![]()
Harbi abi kıyak yap bize yenelim **@Sadettin Saran ı sandıklara gömecem nasipse gs veya bjkye bu sene şampiyonluk kıyağım olacak![]()
Geçen sene ki doğum gününde bileklik + bu tarz charmlar almıştım ihtiyacı yoktu en son ama bir kaç tane daha eklenebilir , teşekkür ederim tavsiye için.Bilekliği falan varsa şöyle charm alabilirsin https://www.trendyol.com/pd/lynare/...-p-982497828?boutiqueId=61&merchantId=1115428 ablamda baya var kızların ilgisini çeker bence
Türkiyede varmı bilmiyorum IG'de karşıma çıkıyor böyle dairenin içine hayvan vs ekliyolar eğer orta fiyattaysa oda alınabilir belkiGeçen sene ki doğum gününde bileklik + bu tarz charmlar almıştım ihtiyacı yoktu en son ama bir kaç tane daha eklenebilir , teşekkür ederim tavsiye için.
Ne kadar süredir kız arkadaşın?Arkadaşlar merhaba, kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak Fujifilm Instax Mini 12 almayı düşünüyorum fakat bunun dışında F/P bu tarz veya daha mantıklı öneriniz var mı?