Kız arkadaşa ne alınır ?

GTX 1060

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
336
Merhaba arkadaşlar 2 hafta sonra kız arkadaşımın doğum günü ona bir hediye almak istiyorum ama nelerden hoşlandığını bilmiyorum ve önceden de hiçbir kıza doğum günü hediyesi almadım.

Kıza hediye olarak ne alabilirim ?

(Sevgilim değil, sıradan kız arkadaşım.)

Dostum biz kız arkadaşının nelerden hoşlandığı tam olarak bilemeyiz. Hani senin kız arkadaşın ya. Bi' konuş, sohbet et, nelerden hoşlanırmış vs. diye. Ona göre öneri yapalım.
İllaha bi' şey söyle diyorsan bütçeni söyle ona göre öneri yapmaya çalışalım.

Dostum biz kız arkadaşının nelerden hoşlandığı tam olarak bilemeyiz. Hani senin kız arkadaşın ya. Bi' konuş, sohbet et, nelerden hoşlanırmış vs. diye. Ona göre öneri yapalım.
İllaha bi' şey söyle diyorsan bütçeni söyle ona göre öneri yapmaya çalışalım.
Kanka ben ona ufak bir sürpriz olsun istiyorum, şimdi kıza nelerden hoşlandığını sorarsam direkt doğum günü için olduğunu anlayacak (daha birkaç gün önce doğum günleri hakkında konuşuyorduk)

Bütçem 100 TL.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resmin iyi ise güzel bir çerçevede resmini çizebilirsin ben öyle yapmıştım gerçi sevgilisi daha sonra beni dövmeye gelmişti ama gerçi onuda dövmüştüm yani benim aklıma bu geliyor
Kız pek fotoğraf çeken, paylaşan biri değil dediğin biraz imkansız.

Kanka ben ona ufak bir sürpriz olsun istiyorum, şimdi kıza nelerden hoşlandığını sorarsam direkt doğum günü için olduğunu anlayacak (daha birkaç gün önce doğum günleri hakkında konuşuyorduk)

Bütçem 100 TL.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kız pek fotoğraf çeken, paylaşan biri değil dediğin biraz imkansız.
Şunları buldum.

Şunları buldum.

bu siteler güvenli mi ?

Şunları buldum.
İkincisi efsane kızın güzel bir fotoğrafını bulursam onu alırım.

Merhaba arkadaşlar 2 hafta sonra kız arkadaşımın doğum günü ona bir hediye almak istiyorum ama nelerden hoşlandığını bilmiyorum ve önceden de hiçbir kıza doğum günü hediyesi almadım.

Kıza hediye olarak ne alabilirim ?

(Sevgilim değil, sıradan kız arkadaşım.)
Kendi Arkadaşının Neleri Sevdiğini Bilmiyonmu Laa!

Kitap Okumayı Seviyorsa Kitap Al, Makyaj Yapmayı Seviyorsa Ona Göre bir şey Alınır.
Saksıyı Çalıştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,132
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri