Merhabalar 2 yıldır kız arkadaşım var birbirimize çok aşıktık bu bir iş yerine girdi ve değişmeye başladı bu kızla 20 gün sonra tekrar barıştık bu beni okuldan bir çocukla ayrıyken biz bişeler yaşamışlar bende bunu ona söylemeye gittim yan tarafta çalışan kızla oturuyorlardı bunu ona söylediğimde yanındaki kız kalktı kız arkadaşımın yüzüne tükürüp gitti bunlar sevgili olmuş kız arkadaşım bana seni istemiyorum sevmiyorum falan dedi kendimi pek iyi hissetmiyorum içimi dökmek istedim bu yazdıklarım başka plartformlara taşınmazsa mutlu olurum abiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Demek istediğim yan taraftaki kızlada sevgiliymiş biz ayrıyken okuldaki çocukla yasakladıklarını yüzüne vurmak istedim ama iyice boka sardıMerhabalar 2 yıldır kız arkadaşım var birbirimize çok aşıktık bu bir iş yerine girdi ve değişmeye başladı bu kızla 20 gün sonra tekrar barıştık bu beni okuldan bir çocukla ayrıyken biz bişeler yaşamışlar bende bunu ona söylemeye gittim yan tarafta çalışan kızla oturuyorlardı bunu ona söylediğimde yanındaki kız kalktı kız arkadaşımın yüzüne tükürüp kız arkadaşım yanındaki kız iledegitti bunlar sevgili olmuş kız arkadaşım bana seni istemiyorum sevmiyorum falan dedi kendimi pek iyi hissetmiyorum içimi dökmek istedim bu yazdıklarım başka plartformlara taşınmazsa mutlu olurum abiler