Neler Yeni

Kız arkadaşım bana çıkma teklif etti, ne yapmalıyım?

İstediğim Gibi Yazarım İkisi Aynı Şey Değiller Elime Klavye Aldığım'dan Beri Böyleyim Elim'de Olan Bir Şey Değil.
Her Gece Yaptığımı Kim Söyledi Bay Sivri Zeka Siz Ergenler Çavuşu Tokatlarken Ben Hafta'da Bir Kez Bir Kızla Takılıyorum.
Amaç: Cinsel İsteği Gidermek.
Çaktınmı Boş Yapma Şimdi.
Bir sürü yazım yanlışın var bana gelip internet üzerinde fazla ciddi durduğundan koymadığım noktanın hesabını soruyorsun :D
Git buradan playboy adam

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Uygunsuz dil
111ToRrEnT offffYnAmAyIn (2).jpg

Tam Bu Şekildesin Normal'de Üstte Kafa Adı Verilen Ve İçin'de İse Beyin Denen Şey Vardır Ama Sen'de O Yok.
Hani Küçük Bir İhtimal'de Olsa Varsa O Sünğer Yığınını Kullan Derim.

Alıntıyı görüntüle
Tam Bu Şekildesin Normal'de Üstte Kafa Adı Verilen Ve İçin'de İse Beyin Denen Şey Vardır Ama Sen'de O Yok.
Hani Küçük Bir İhtimal'de Olsa Varsa O Sünğer Yığınını Kullan Derim.
"Bir cahilin hatasını düzeltmeye kalkmayın sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin size minnettar kalacaktır." Sözünün doğruluğu tekrar kanıtlandı.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Gözüm kanıyor Türkçenin içinden geçtin
Evet Yazım Yanlışlarını Söylemeye Devam Ediyorrrrr
Başka Söyleyebileceğin Bir Şey Varmı? Kelime Dağarcığın Sadece Bunlardanmı İbaret Yoksa.
Ama Seninle Uğraşılmaz.
Untitled.png

Bu Buton Çok İşlevsel Senin Gibi Boş İnsanların Olduğu Engelliler Listesine Girdin.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Evet Yazım Yanlışlarını Söylemeye Devam Ediyorrrrr
Başka Söyleyebileceğin Bir Şey Varmı? Kelime Dağarcığın Sadece Bunlardanmı İbaret Yoksa.
Ama Seninle Uğraşılmaz.
Alıntıyı görüntüle
Bu Buton Çok İşlevsel Senin Gibi Boş İnsanların Olduğu Engelliler Listesine Girdin.
kardeşim neden her kelimenin başını büyük yazıyorsun?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
kardeşim neden her kelimenin başını büyük yazıyorsun?
Alışkanlık Refleks Sonucu Her Kelimenin Başını Büyük Yazıyorum İstekli Yaptığım Bir Şey Değil.

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bu arada çıkma teklifi etti xd NAPICAÖM LŞAN

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
LÜTFEN TROLL YAZMAYIN TROLL KONU DEĞİL
Biz işte yakın bir kız arkadaşımla instagramda yazışıyorduk sonra işte cs giricekmisin falan dedi bende olur girerim dedim ardından işte cs girdik italyanlılar falan geldi 20hp ile eli alamadığım için f*ck you falan dediler sonra işte kız arkadaşımda ingilizce bir şekilde ilk kendi skorlarınıza bakın falan dedi sonra sustular maç bitti falan ertesi gün telefonla aradı denize gidiyorum gelicenmi falan dedi müsait değilim dedim sonra gene akşam oyuna çağırdı falan 1gün sonra sizin eve geliyimmi film falan izleriz dedi bende istersen gel dedim sonra geldi film falan izledik sonra akşam starbucks çağırdı bende nolduğunu anlamıyorum böyle sevgili falanmı olduk diyorum bende gelemem müsait değilim falan dedim bazenleri arıyo konuşuyoruz falan napcağımı bilmiyorum sizce yürüyormu bana normalde bukadar takılmıyoruz 5 günde 1 falan takılıyoruz şimdi sık sık biyerlere çağrıyo oyuna çağrıyo çıkma teklifi ederse kabul ediyimmi aslında çaktırmayın güzel kız :cool:
Evet sana yürüyor :)
Eğer çıkarsanız %90 ihtimalle ya kız senden ya da sen ondan ayrılacaksın. Ben hata yapıp bağlanmıştım 🥺😔
Edit: yeni gördüm çıkma teklifini 🤣, hayırlı olsun. Cevabını bende merak ettim.

Top Bottom