varİnstası var mı![]()
yo kız beniminstasını ver ayarlarız sana sen raad ol
Usta Pp sen misin kız olsam bakardım sana.
kız çok guzel olm sevmiyosun ne9 yıllık arkadaşlıktan ziyade dostluk olur. Amma velakin eskiden böyle değildi son zamanlarda böyle yakın olmaya başladı diyorsan bu kız hafiften sana yanık gibi. Sen yine de üstüne gitme zaten kızı kaybedecek değilsin. Ha eğer kızı sevmiyorsan ve çıkmak için çıkacaksan 9 yıllık arkadaşını da kaybedersin. Ok yaydan çıkarsa geri dönüşü olmaz akıllıca düşün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Usta Pp sen misin kız olsam bakardım sana.
Güzellik geçicidir kardeşim. Ne kadar güzel olursa olsun iç güzelliğini sevmezsen dışının önemi yavaş yavaş kaybolacak.kız çok guzel olm sevmiyosun ne
iç güzelliğinide seviyorum yardımsever biriGüzellik geçicidir kardeşim. Ne kadar güzel olursa olsun iç güzelliğini sevmezsen dışının önemi yavaş yavaş kaybolacak.
ben kıza çıkma teklifi etmeyi düşünmüyorum utanırım ben ama normalde hiç böyle demezdi mesela sizin eve geliyimmi sinema izleriz fln''Bir araştırma karşı cinsin erkeklere iyi davranmasının karşı tarafın %95'İnde flört ettiğini düşünmesine yol açmış.''
O yüzden hemen gaza gelme.Direkt ani bir şey yaparsan ve kız sana ''Seni kardeşim olarak görüyorum.'' derse görürsün anyaylan konyayı.
Zaten kaç yaşındasın bilmiyorum.Lakin lise1-Ortaokul(7-8) gibi sınıflarda nedense herkes sevgili.Sanki bunun sadece bir oyun olduğunu düşünenlerin sayısı da az değil.Sende sakın öyle düşünme.
O yüzden temkinli ol.
Hatırlarım.9'a geçeceğimizin yazı bir arkadaşımıza aynı sınıftan biri böyle yürüyordu.ben kıza çıkma teklifi etmeyi düşünmüyorum utanırım ben ama normalde hiç böyle demezdi mesela sizin eve geliyimmi sinema izleriz fln
Filmden sonra ne oldu?eve geliyimmi film falan izleriz dedi bende istersen gel dedim sonra geldi film falan izledik