Neler Yeni

Kız arkadaşıma hediye almalı mıyım?

2mApoo

80+ Silver
O şekilde internetten sipariş verme. Bizzat kendin hazırla güzel bir kutuya. Paketini de kendin yap.
Yaa zaten kargolasam fiyatını öğreneceği için iptal ettim o düşünceyi. Galiba en sevdiklerinden oluşan bi paket yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kız arkadaşın gamer ise gamepass alabilirsin veya ucuz peluş ayı alıp koluna kare çikolata sıkıştırıp gönderebilirsin
Peluş ayısı varmış :( :(
yoksa alcaktım şu 1 metrelik büyüklerinden

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

2mApoo

80+ Silver
Aynen. Paketi hazırlayasım geldi. Artık benim de hayat arkadaşım olursa hazırlayabilirim.
@Emirhan_Karagülle benden daha hızlı bu aralar.
Olacağına emininim kankam. Umarım gönlüne göre olur.

Sende doğuştan bir hediye olması lazım(!) Aşka inanma ve birgün o hediyegi aldığın için pişman olacaksın ozaman beni hatırla
Yok ya kankam öyle deme. Belliki olumsuz birşeyler yaşamışsın ama hep böyle düşünme.
Canı saolsun pişman olmam olmadım hiçbir zaman

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Yaa zaten kargolasam fiyatını öğreneceği için iptal ettim o düşünceyi. Galiba en sevdiklerinden oluşan bi paket yapabilirim

Peluş ayısı varmış :( :(
yoksa alcaktım şu 1 metrelik büyüklerinden
hocam çiçek buketi yaptırt o zaman araya çikolata şiir

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Emirhan Karagülle
benim fikrim çikolata gibi şeyler almak değilde müzik kutusu alabilirsin her dinlediğinde aklına gelirsin

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Valla aga onu bunu bilmem gidip bi kebap yiyin bence. Manitalarıma aldığım hediyeler genelde kıyafet oluyor. kotlar pantolonlar croplar vs... Çorap alabilirsin desenli beraber giyebilirsiniz hoşlarına gidiyor :d ama en iyi seçenek kebap valla. hem kendi karnın da doyar miss

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Kitap okumayı seviyorsa "Otostopçunun Galaksi Rehberi" gibi kitap alabilirsin.

Oyun oynamayı seviyorsa Steam'dan sevdiği türlerinin birkaç tane oyununu hediye edebilirsin.

Kısaca sevdiği şeylere göre hediye al. 3 aydır arkadaşsın, illaki sevdiği şeyleri biliyorsundur.

Maykıl

80+ Silver
15 tane milka al birde guzel bir kutu kutuya koy bence mis gibi hediye (cogu kisi milka sever)

2mApoo

80+ Silver
benim fikrim çikolata gibi şeyler almak değilde müzik kutusu alabilirsin her dinlediğinde aklına gelirsin
Hiç müzik dinlemiyor desem :D Ben açınca arada bir dinliyor yanımda :/

Kitap okumayı seviyorsa "Otostopçunun Galaksi Rehberi" gibi kitap alabilirsin.

Oyun oynamayı seviyorsa Steam'dan sevdiği türlerinin birkaç tane oyununu hediye edebilirsin.

Kısaca sevdiği şeylere göre hediye al. 3 aydır arkadaşsın, illaki sevdiği şeyleri biliyorsundur.
Takı - eksesuar taktığını görmedim. Yada belki birinin ona almasını bekliyordur :unsure::unsure: .
Ama midesine düşkün :D. Bence ilk olarak toplu bir çikolata kutusu fena olmayabilir gibi

2mApoo

80+ Silver
15 tane milka al birde guzel bir kutu kutuya koy bence mis gibi hediye (cogu kisi milka sever)
Aga öyle yapmayı düşünüyorum valla. En sevdiklerinden oluşan paket

Top Bottom