Kız arkadaşıma laptop önerisi lazım

BugiBlack

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
264
Dostlar merhaba kız arkadaşım ilk defa bilgisayar alacak ve almışken güzel bir cihaz almak istiyor, ben elimden geldiğince bakıyorum lakin sizlerin de fikrini almak istedim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Bütçe olarak 40-50 arası bir şey. Şöyle bir ürün buldum sizce nasıldır?
Adsız.png

Dostlar merhaba kız arkadaşım ilk defa bilgisayar alacak ve almışken güzel bir cihaz almak istiyor, ben elimden geldiğince bakıyorum lakin sizlerin de fikrini almak istedim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Bütçe olarak 40-50 arası bir şey. Şöyle bir ürün buldum sizce nasıldır?
Alıntıyı görüntüle
fena değil aslında parça kalitesi olarak ama 1tb ssd olmaması kötü tabi.

evet dostum ve ddr4 olması da kafa karıştırıcı, öte yandan ram ve işlemci kısmı gözüme iyi gözüktü
ddr4 olduğunu bilmiyordum bak problem yaratabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Jill Valentine sen bi el atsana :D

Alıntıyı görüntüle
Excalibur a yonelmeyin,cok pismanlik yasatir

evet dostum ve ddr4 olması da kafa karıştırıcı, öte yandan ram ve işlemci kısmı gözüme iyi gözüktü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

barbie giydirme oynamak istiyor kendileri :D
O zaman kesinlikle macbook en mantıklı seçenek olacaktır.

Gerek fiyati ile,gerek kalitesi ile cok suoer bir deneyim yaratir :).Tek iyi yani ucretsiz servis excalibur un.

Geri