Neler Yeni

Kız Bana Datemi Teklif Etti ?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren
Ben utandım kral 5 tl ne WEEGUIWHEUCWGYECGYWEG

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
XXXX

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Mustafa
arkadaşlar sıramda oturuyodum dersteydim yanıma geldi dediki sen şu performansı yaptınmı bende yok yapmadım dedim sonra a4 verdi ve soruları verdi yazıp yaptım sonra 3 4 ders sonra yanıma bida geldi nerdesin dedi bende bitti az kaldı dedim istersen ben yazim dedi az kalmış dedi bende okey dedim sonra geldi bi yemek ısmarlarsın dedi bende al 5 tl dedim 5 tl verdim oküzmüyüm acaba
KXHWPDJWĞJDĞWKXXKWPDJPSWJSPXXSSFSIDJX fazla bile vermişsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Can Sönmez
DJKLWQOLHGLISREHLGKDSHKFGDSLFKSAJDLKŞFJ. Şaka bir yana komik bir şekilde bunu dediysen ve kız güldüyse daha olumlu bir şekilde devam edebilir.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Akşama kız sende kanki.
Şimdi kafasında kelebekler dönüyor yürekcikler patlıyor.

Saintes Maries

80+ Bronze
Kanka bu yaşta uygun bulmuyom diyim napacam bu yaşta manit yapıp kızı bide arkadaş olarak görüyorum hiç o yönden bakmadım ben
yaşım 16 demişsin. bu yaşlarda deneyimlemen gereken şeyler bunlar. kafanı bunlarla bozup en güzel vakitlerini ziyan etme tabi ama deneyimlediğin her olay seni ileriye dönük daha hazır hissettirecek. sen de kızdan hoşlanıyorsan onu okulunun yakınında bildiğin bir yere yemek ısmarlamaya götür, kız ile sohbetini kademe kademe derinleştir.

ekrem imaro

80+ Bronze
kardeşim iban at 5 tl ne ***

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
XXXX
yaşım 16 demişsin. bu yaşlarda deneyimlemen gereken şeyler bunlar. kafanı bunlarla bozup en güzel vakitlerini ziyan etme tabi ama deneyimlediğin her olay seni ileriye dönük daha hazır hissettirecek. sen de kızdan hoşlanıyorsan onu okulunun yakınında bildiğin bir yere yemek ısmarlamaya götür, kız ile sohbetini kademe kademe derinleştir.
yok hoşlanmıyorum ben zaten meslek lisesindne anadoluya nakil aldırdım daha okula geleli 1 ay felan oldu garibime gitti hoşlanmadığım için pek pas vermedim ama yemek ısmarlarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim iban at 5 tl ne ***
hemen konuşma başlatıp iletiyorum

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
884
İsim
Mehmetcan İvrendi
Beyler. 5 tl verme sebebim kız yanıma gelip yok benim manitam var yok yılbaşına manitamla gircem felan diyodu. Sıra iste anllatigim gibi oldu bende dalgasına 5 tl verdim neyse yemek ısmarlamak şart oldu artık
Bence Delta Force İlişki istiyor😁

9:45 ile 10:30'a kadar izle yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,098
Üyeler
164,961
Son üye
jannaprf
Top Bottom