TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
yaş kaçaga yağmacı var sadece ve bıçak kanka kız takımla konuşmuyo bide
yaş kaçaga yağmacı var sadece ve bıçak kanka kız takımla konuşmuyo bide
Olm Sorun Bumu Kızla Sen Pre Olcan İşte Ya KMkmbgkfnbmvkcn Reisaga yağmacı var sadece ve bıçak kanka kız takımla konuşmuyo bide
16 kankiyaş kaç
yok kral büyük bi gururla verdimBen utandım kral 5 tl ne WEEGUIWHEUCWGYECGYWEG
aga yazdımda gelir zaten yaOlm Sorun Bumu Kızla Sen Pre Olcan İşte Ya KMkmbgkfnbmvkcn Reis
KXHWPDJWĞJDĞWKXXKWPDJPSWJSPXXSSFSIDJX fazla bile vermişsinarkadaşlar sıramda oturuyodum dersteydim yanıma geldi dediki sen şu performansı yaptınmı bende yok yapmadım dedim sonra a4 verdi ve soruları verdi yazıp yaptım sonra 3 4 ders sonra yanıma bida geldi nerdesin dedi bende bitti az kaldı dedim istersen ben yazim dedi az kalmış dedi bende okey dedim sonra geldi bi yemek ısmarlarsın dedi bende al 5 tl dedim 5 tl verdim oküzmüyüm acaba
yaşım 16 demişsin. bu yaşlarda deneyimlemen gereken şeyler bunlar. kafanı bunlarla bozup en güzel vakitlerini ziyan etme tabi ama deneyimlediğin her olay seni ileriye dönük daha hazır hissettirecek. sen de kızdan hoşlanıyorsan onu okulunun yakınında bildiğin bir yere yemek ısmarlamaya götür, kız ile sohbetini kademe kademe derinleştir.Kanka bu yaşta uygun bulmuyom diyim napacam bu yaşta manit yapıp kızı bide arkadaş olarak görüyorum hiç o yönden bakmadım ben
yok hoşlanmıyorum ben zaten meslek lisesindne anadoluya nakil aldırdım daha okula geleli 1 ay felan oldu garibime gitti hoşlanmadığım için pek pas vermedim ama yemek ısmarlarımyaşım 16 demişsin. bu yaşlarda deneyimlemen gereken şeyler bunlar. kafanı bunlarla bozup en güzel vakitlerini ziyan etme tabi ama deneyimlediğin her olay seni ileriye dönük daha hazır hissettirecek. sen de kızdan hoşlanıyorsan onu okulunun yakınında bildiğin bir yere yemek ısmarlamaya götür, kız ile sohbetini kademe kademe derinleştir.
hemen konuşma başlatıp iletiyorumkardeşim iban at 5 tl ne ***
Bence Delta Force İlişki istiyorBeyler. 5 tl verme sebebim kız yanıma gelip yok benim manitam var yok yılbaşına manitamla gircem felan diyodu. Sıra iste anllatigim gibi oldu bende dalgasına 5 tl verdim neyse yemek ısmarlamak şart oldu artık