Kız Bana Datemi Teklif Etti ?

Ben utandım kral 5 tl ne WEEGUIWHEUCWGYECGYWEG

arkadaşlar sıramda oturuyodum dersteydim yanıma geldi dediki sen şu performansı yaptınmı bende yok yapmadım dedim sonra a4 verdi ve soruları verdi yazıp yaptım sonra 3 4 ders sonra yanıma bida geldi nerdesin dedi bende bitti az kaldı dedim istersen ben yazim dedi az kalmış dedi bende okey dedim sonra geldi bi yemek ısmarlarsın dedi bende al 5 tl dedim 5 tl verdim oküzmüyüm acaba
KXHWPDJWĞJDĞWKXXKWPDJPSWJSPXXSSFSIDJX fazla bile vermişsin

Hocam hiç düşünmediniz mi 5Tl yi verirkrn bi 10 yl felan vereydiniz

DJKLWQOLHGLISREHLGKDSHKFGDSLFKSAJDLKŞFJ. Şaka bir yana komik bir şekilde bunu dediysen ve kız güldüyse daha olumlu bir şekilde devam edebilir.

Akşama kız sende kanki.
Şimdi kafasında kelebekler dönüyor yürekcikler patlıyor.

Kanka bu yaşta uygun bulmuyom diyim napacam bu yaşta manit yapıp kızı bide arkadaş olarak görüyorum hiç o yönden bakmadım ben
yaşım 16 demişsin. bu yaşlarda deneyimlemen gereken şeyler bunlar. kafanı bunlarla bozup en güzel vakitlerini ziyan etme tabi ama deneyimlediğin her olay seni ileriye dönük daha hazır hissettirecek. sen de kızdan hoşlanıyorsan onu okulunun yakınında bildiğin bir yere yemek ısmarlamaya götür, kız ile sohbetini kademe kademe derinleştir.

kardeşim iban at 5 tl ne ***

yaşım 16 demişsin. bu yaşlarda deneyimlemen gereken şeyler bunlar. kafanı bunlarla bozup en güzel vakitlerini ziyan etme tabi ama deneyimlediğin her olay seni ileriye dönük daha hazır hissettirecek. sen de kızdan hoşlanıyorsan onu okulunun yakınında bildiğin bir yere yemek ısmarlamaya götür, kız ile sohbetini kademe kademe derinleştir.
yok hoşlanmıyorum ben zaten meslek lisesindne anadoluya nakil aldırdım daha okula geleli 1 ay felan oldu garibime gitti hoşlanmadığım için pek pas vermedim ama yemek ısmarlarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim iban at 5 tl ne ***
hemen konuşma başlatıp iletiyorum

Beyler. 5 tl verme sebebim kız yanıma gelip yok benim manitam var yok yılbaşına manitamla gircem felan diyodu. Sıra iste anllatigim gibi oldu bende dalgasına 5 tl verdim neyse yemek ısmarlamak şart oldu artık
Bence Delta Force İlişki istiyor😁

9:45 ile 10:30'a kadar izle yeter

Geri