Excator23cm
80+ Gold
Attığın kişi yalan sanırım her fotonun altında en az 2 erkek bebeğim güzelim diyor da sen 9'a gitmiyor muydun? nu büyük
Attığın kişi yalan sanırım her fotonun altında en az 2 erkek bebeğim güzelim diyor da sen 9'a gitmiyor muydun? nu büyük
Aşkın yaşı olmaz hepsinemi baktınya.Attığın kişi yalan sanırım her fotonun altında en az 2 erkek bebeğim güzelim diyor da sen 9'a gitmiyor muydun? nu büyük
@Emydn10 biri daha seni geçti giderek geriye gidiyonAttığın kişi yalan sanırım her fotonun altında en az 2 erkek bebeğim güzelim diyor da sen 9'a gitmiyor muydun? nu büyük
yazmak için istemedim bu arada espiri olsun diye söylemiştim sen attın direkt şaşırdım.Ne kadar nefret etsemde burda paylaşırsam iyi niyetli olanda kötü niyetli olanda kıza yazıcak genede kötülük yapmak istemiyorum.
Aşkın yaşı olur.Aşkın yaşı olmaz hepsinemi baktınya.
Geçmiş olsun ?Üzülme sen,
Dermanı olmayan hastalığım var sadece eğleniyorum kendi kendime
Bilgisayar kötüya Google'da bile gezmek zulüm gibi geliyor Telefona indirebilirmiyim bakayım ama sıkıntılıydı baya az ses sorunu fln.Discord versen her şeyi anlatacağım.
Sese gerek yok yazı var.Bilgisayar kötüya Google'da bile gezmek zulüm gibi geliyor Telefona indirebilirmiyim bakayım ama sıkıntılıydı baya az ses sorunu fln.
Özel var aslında ordan yazabilirmisiniz ?Sese gerek yok yazı var.
Aynen öyle. Sanaldaysa ona sevgililik denmez zaten.Sanalda sevgili olurmuki bir engele bakar.
Kız'dan ümidi kesmiş kızda mert ile birlikte olduğu fotoyu bırakmış zatenLan dolandırıcı Meriç bu kız Mert'in arkadaşı değil mi