Neler Yeni

Kız yazmıyor napmam lazım

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mehmet taş
Zoruma giden olay beni düşük seviyede görmesi
dostum o kim ya? seni düşük görüyorsa sende değerli olduğun yerde bulun o seni düşük seviyeli görse nolcak sanki kendisi çok üst düzeymiş gibi bu kızların hepsi böyle sanki hepsi çok üst düzeymiş gibi davranırlar takma boşver

mfm125

80+ Silver
yok kardeşim altında g63 den aşagı araba olmuyacak bu bir ve ikincisi aylık en az 500 bin dolar kazanıcaksın çünkü ben CLEOPATRA YIM anlatabildimmi bilmem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rusyaya gidek valla şimdi dil uyuşmazlıgı diyenler olucak onlara cevabım var türkceyi öğrenmesin wbi kafasına kahvaltı tepsisini nasıl geciriyom görsüğnn bakim. (zeytinleri kafasında ucurujrum)
Gel lan gidelim seninle rusyaya

Z kuşağı Türko ile sevgili olunmaz 👌 en güzeli yabancı birini bulun kafanız rahat
Seninle bu konu dışında hiç aynı fikirde olduğumu hatırlamıyorum

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,899
İsim
Selim
Gel lan gidelim seninle rusyaya

Seninle bu konu dışında hiç aynı fikirde olduğumu hatırlamıyorum
Seni tanımıyorum diğer konuları bilmem ama kesinlikle yabancı mümkünse asyalı hatta en öncelikli sıra asya 👌

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
...
O zaman hiç uğraşmayın. Kendini bir şey sanan insanlardan da uzak durun. Kendinize yazık edersiniz. Siz düşük seviyede olmayın yeter. Sonra kim sizi ne seviyede görüyorsa görsün.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Ömer
Hocam bir şey sorucam kız yazmıyor yazmam lazım nedir yani bizmi yazalım sana yapacağın şey belli bas engeli uğraşma demircide çalışıyomuşsun yarın bigün parayı kırar konuştuğu erkeği bile ayartırsın yani çokta şey yapmamak lazım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Egomuzu, dışsal kaynaklardan (anne, toplum, normlar) gelen geri bildirimler üzerine şekillendiririz. Eğer 2 günlük birinin seni düşük görmesine bu kadar takıldıysan sorunun o kişinin yazıp yazmaması olduğunu düşünmüyorum. Egoya olan bağlılık yanılsamalı, hatalı bir hayat sürmemize neden olabilir. Kızı boş ver de, sen kendin için ne düşünüyorsun, buna cevap verebilmek önem arz etmekte.

Egoya karşı sağlıklı bir mesafe geliştirip kendi öz-benliğimizi ve bu öz-benliğin kapsadığı değerlerimizi keşfetmeliyiz. Bu değerlere göre sürülen bir yaşamda; kendini, kendine göre tanımladığın bir yaşamda, kızlar seni, senin ifadenle, düşük seviye görmeyecektir.

dnzz

80+
Merhaba 2 gün önce bir kızla konusmaya başladım işte olduğum için normal olarak bakamıyorum bugünde sabah takipden çıktığını gördüm zoruma gitti yazdığımda sen konuşmak istemiyorum dedi bende yorulduğumu fazla müsait olmadığımı olduğumda direk ona yazdığımı falan söyledim fakat mesajlarıma bakmıyor bile napmam lazım bu aşırı moralimi bozdu.
2 gün olduğu için mutlu olabilirsin düşünsene 2 yil boyunca böyle saçma şeyler yapıyor. Takipten sen mesaja gün bakmıyorsun diye çıktıysa boşver senin çalıştığını bile bile bu sebeple TripAdvisor atıyorsa salla böyle biriyle ömür geçmez ok bye dersin. Bazı cinsler böyle yoluna devam et. Sana şunu diyim kibarlıktan anlamayana kibar konuşmak saçmadır.cunku anlamaz senin önüm için elindeki kistili zamanını kullandığını anlamayana bırak seni nasıl görürse görsün. Anlamak isteyen her türlü anlar. Konuşmak isteyen her türlü konuşur 2li ilişkide bile saçma sapan tipler atanla ömür geçmez şimdi barissa bile yapısı bu daha sonra gene aynı olacak o kişi kendisini değiştirmedigi sürece senin yapabileceğin bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,063
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom