Neler Yeni

Kız'a açılmalı mıyım?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
Merhaba. Okulda arkadaşım olan çok güzel çok sevdiğim bir kız var. Ben ne çok yakışıklıyım nede çok çirkinim diyebilirim. Bu kıza benim başka bi kız arkadaşım söyle bir mesaj yazmış konuşurken "İyi karakterli çirkin biriylemi olurdun, kötü karakterli yakışıklı biriylemi olurdun?" diye bir soru sormuş. Kız ikinciyi seçmiş. Ne diyorsunuz açılıyımmı?
hiç hayatını karartma dostum öyle bir kıza açılma sakın tabi eğer cevabı ciddi vermişse

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Merhaba. Okulda arkadaşım olan çok güzel çok sevdiğim bir kız var. Ben ne çok yakışıklıyım nede çok çirkinim diyebilirim. Bu kıza benim başka bi kız arkadaşım söyle bir mesaj yazmış konuşurken "İyi karakterli çirkin biriylemi olurdun, kötü karakterli yakışıklı biriylemi olurdun?" diye bir soru sormuş. Kız ikinciyi seçmiş. Ne diyorsunuz açılıyımmı?
Uzaklaştır uzaklaştır

of__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ar sim
Hocam ben açıldım reddedildim siz açılmadan bırakın bence böyle birini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,321
Üyeler
164,475
Son üye
aloneadam
Top Bottom