Kıza İlk Mesaj Ne Atmalıyım?

"Oooo isteme kahvelerini hazır etmişsin. :)))) Benimki tuzlu olsun. :))))" Böyle yaz düşsün.
Hop Adliye yolu gözüktü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aranızda sohbet olsa yazdığın mesaj mantıklı lakin eğer o mesajı atarsan kahveyi zehir eder.

Kanka yaz artık kızı amca ogluna isteyecekler bilgi geldi
ADAGACAGSFGSFSHSVS

İlk deneyimlerinse Win almaya bakma, tecrube point kasmaya bak.
Hocam kız çok güzel wine odaklanmayı düşünüyorum

Buldum beyler tatlı küçük bir kız videosu atayım sonra yanlışlıkla atmış gibi yapıp iyi denk geldi uzun zamandır yazmayı düşünüyordum yazayım ne diyorsunuz

Alıntıyı görüntüle
Beyler bu kızla aramızda bir sohbet yok şu ana kadar sadece beni yakın arkadaşlara ekleyip hikaye falan atıyordu.Bu sefer kesin kararlıyım yazıcam aşağıda benim aklımdan geçen yazıyor sizce ne yazmalıyım?
Bence günlük hayattan ilerle sabahları -merhaba, günaydın gibi gibi ben asla sosyal medyadan ilerlemeyi iyi bulmuyorum sebebi o gözler birbirine bakmadı lazım gözler asla yalan söylemez o yüzden o söylemeden düşüncesini anlarsın ona göre ilerlersin yada bu günlük olduğun yerde kalırsın

Annem gelinin çeyizine bu fincan takımından istiyormuş senin takımı kullansak olurmu :D

Alıntıyı görüntüle
Beyler bu kızla aramızda bir sohbet yok şu ana kadar sadece beni yakın arkadaşlara ekleyip hikaye falan atıyordu.Bu sefer kesin kararlıyım yazıcam aşağıda benim aklımdan geçen yazıyor sizce ne yazmalıyım?
yazma sonda üzülen sen olacaksın yazdıgım kızlar şuanda sporada ekstra tekrar olarak geri döndü bana

ADAGACAGSFGSFSHSVS

Buldum beyler tatlı küçük bir kız videosu atayım sonra yanlışlıkla atmış gibi yapıp iyi denk geldi uzun zamandır yazmayı düşünüyordum yazayım ne diyorsunuz
Olum ne saçmalıyorsun sen 😂 yaşın kaç senin öyle girişmş olur 😂

ADAGACAGSFGSFSHSVS

Benim yazdığım iyiydi bence arkadaşına atmışsın gibi olan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,153
Üyeler
184,894
Son üye
selsay58
Geri