Neler Yeni

Kızım İçin İlk Telefon Seçimi

kenan445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kenan başkan
Arkadaşlar merhaba, kızıma doğum günü hediyesi olarak ilk telefonunu alacağım. Birkaç gündür araştırma yapıyorum ancak karar veremedim fikir verebilcek olan varmı?

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Arkadaşlar merhaba, kızıma doğum günü hediyesi olarak ilk telefonunu alacağım. Birkaç gündür araştırma yapıyorum ancak karar veremedim fikir verebilcek olan varmı?
kac yasında? kucukse tablete yonelmek daha ıyı bır fıkır olabılır

kenan445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kenan başkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uygun bütçeli bir şeyler bakıyorum, fikirlere açığım

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Umut Karakuş

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Alihan YILMAZ
Kızlar havalı olmayı sever. iPhone 16 Max pro gibi bir şey bekler. Ben Samsung A24 önereyim. Bana kızacağından eminim.

elif56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
elif kırık
Ben geçenlerde kendime Casper VIA X40 aldım, kamerası ve batarya kapasitesi iyi, genç işi bence bir bakabilrsiniz.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,529
İsim
Hacı
S24 fe.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
S24 FE olabilir eğer biraz daha düşük bütçede bir cihaz isterseniz A55 önerebilirim.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Semi kaan Çakır
Tamamen butceye bağlı bir durum , tam bütçe nedir ?

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
30k veya altı cihazlar pek tercih edilmemeli. Güncelleme ve malzeme kalitesi kısıtlı oluyor genelde. Vivo v40, samsung s24fe, honor 200 pro ve 200, nothing phone 2a veya bütçe el verirse nothing phone 2.
Yukarıda saydığım cihazlar üzmez. Vivonun işlemcisi düşük olsa da kamerası en başarılı orta üst seviye telefondur. Ayrıca pil süresi çok iyidir. Gençler sosyal medyaya post atmayı severler, hele kızlar daha çok sever. O yüzden kamerası iyi bir cihaz almakta fayda vardır. Vivonun kamerası, ekranı ve pili s24 feden iyidir. 3 yıl ana sürüm ve 4 yıl güvenlik güncellemesi veriyor.
Samsung ise saf performansta ve güncelleme ömründe daha iyidir. Tabi vivoya aksesuar bulmak zor iken, samsungta bakkal osman amcada bile aksesuar bulmak mümkündür.

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mustafa Aydemir
genç kızların elinde s24 fe eksik olmuyor yaşını bilmemekle beraber bence beğeneceğini düşünüyorum tercih edilebilir tasarım olarakta hoş bence beğenebilir

Resourn

80+
30k veya altı cihazlar pek tercih edilmemeli. Güncelleme ve malzeme kalitesi kısıtlı oluyor genelde. Vivo v40, samsung s24fe, honor 200 pro ve 200, nothing phone 2a veya bütçe el verirse nothing phone 2.
Yukarıda saydığım cihazlar üzmez. Vivonun işlemcisi düşük olsa da kamerası en başarılı orta üst seviye telefondur. Ayrıca pil süresi çok iyidir. Gençler sosyal medyaya post atmayı severler, hele kızlar daha çok sever. O yüzden kamerası iyi bir cihaz almakta fayda vardır. Vivonun kamerası, ekranı ve pili s24 feden iyidir. 3 yıl ana sürüm ve 4 yıl güvenlik güncellemesi veriyor.
Samsung ise saf performansta ve güncelleme ömründe daha iyidir. Tabi vivoya aksesuar bulmak zor iken, samsungta bakkal osman amcada bile aksesuar bulmak mümkündür.

A55 için ne dersiniz hocam?

Top Bottom