Neler Yeni

Kızın giyimine laf eden yaşlı adam: Ya ben 76 yaşındayım beni tahrik ediyorsun

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
İnanan erkeklere söyle, gözlerini bakılması yasak olandan çevirsinler ve iffetlerini korusunlar; temiz ve erdemli kalmaları bakımından en uygun davranış tarzı budur. [Ve] Şüphesiz Allah onların (iyi ya da kötü) işledikleri her şeyden haberdardır. Nur 30

Müslümanım diyor ama kurandan bihaber, acınası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dinin zararları.
Bu dinin zararı değil dini doğru dürüst öğrenmemenin zararı.

Son düzenleme:

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
İnanan erkeklere söyle, gözlerini bakılması yasak olandan çevirsinler ve iffetlerini korusunlar; temiz ve erdemli kalmaları bakımından en uygun davranış tarzı budur. [Ve] Şüphesiz Allah onların (iyi ya da kötü) işledikleri her şeyden haberdardır. Nur 30

Müslümanım diyor ama kurandan bihaber, acınası.

Bu dinin zararı değil dini doğru dürüst öğrenmemenin zararı.
Dinin hakkında bir sey bilmiyorsun bunu önceki konularında ki mesajlarında görüyorum bu adam dinini doğru dürüst öğrense dinden çıkardı.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Kadının kıyafeti normal ama şunu söylemeden geçmeyeceğim, bazı kadınlar gerçekten bu işi fazla abartıyor. Bunun dinle, ahlakla falan alakası yok sadece dikkat çekme amaçlı yaptıklarına inanıyorum.

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
ben çıplak dolaşırım o zaman kimse laf söyleyemez (bu konudan bahsetmiyorum)

Şimdi kadın bikini ile sokakta dolaşırsa tek kelime yok ancak bi erkek iç çamaşırı ile dolaşsa olan lafı ederler

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Bence ''din'' adı altında adamın bunu yapması Allah'a hakaret. ''Tahrik oluyormuş'' dediği şeye bak insan bu kadar aciz bir varlık mı Allah kendine sahip çıkamayan bir varlık mı yarattı?

Bu adam eminim şeriat istiyordur 🤡

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,640
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Kadının giyimi gayet düzgün. hayır yani öyle orasını burasını açsa bile sen gidip

"Beni tahrik ediyorsun, böyle giyinme!" diyemezsin.

1- Ahlaki olarak diyemezsin.
2- Yasal olarak buna hakkın yok.

Adamın da hiçbir şekilde haklılık payı yok. Yukarıdaki medeniyetten yoksun köylü arkadaşlara duyrulur.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir pencerede 76 yaşındaki şahıs haklı. Ama bu videoda haklı değil. Çünkü kızın yaşında ve sen onu öylece topluma açık alanda giyim üzerinden yargılayamazsın. 76 yaşındaki şahsa nasıl bir akılla hak verirsin diyeceklere cevabım: bir pencerede hak verdim. O pencerenin ne olduğunu da siz bulun bakam.
Caner sende bi selametle git

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Haklısın bu canerde abartıyo baya bu tepkiyi veriyorum ASDASDDASASD
Psikolojiyle kafasını bozduğu için empati işinin suyunu çıkartıyor her şeye humanist yaklaşıyor ona kalırsa işe/okula gitme harici kimse evinden çıkmamalı sadece 2 adımlık mesafeyi gösteren bir gözlük takmalı ve canlı bir varlığa bakanlar idam edilmeli

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Psikolojiyle kafasını bozduğu için empati işinin suyunu çıkartıyor her şeye humanist yaklaşıyor ona kalırsa işe/okula gitme harici kimse evinden çıkmamalı sadece 2 adımlık mesafeyi gösteren bir gözlük takmalı ve canlı bir varlığa bakanlar idam edilmeli
Gerçekten durumu ciddi ama umarım düzelir :d

-nisay

80+ Bronze
Bu giyimde bir şey yok fakat bazıları bu işi abartıyor. Özgürlük özgürlük diye diye bu ülkede neredeyse anadan üryan gezemezsin. Toplumların ahlakları ve normları var. Bu konularda çok rahat bir ülke değiliz yani. O kadar açıyorsun bir taraflarını sonra millet bakınca sapık oluyor, tacizci oluyor. Kusura bakmayacaklar insanın içinde olan bir şey bu. Doğası gereği onu cezbediyor onun öyle gözükmesi. Ülkede o kadar sapık, tecavüzcü var bunlara laf ediyorlar ama hala daha böyle giyiniyorlar. Benim bir kızım, eşim olacak o kadar açık seçik giyinmesine izin vermem böyle bir ülkede.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gerçekten durumu ciddi ama umarım düzelir :d
Şu adamın comnet kodunu kimse kullanmasaydı 2 gün internetsiz kalır akıllanırdı

Bu giyimde bir şey yok fakat bazıları bu işi abartıyor. Özgürlük özgürlük diye diye bu ülkede neredeyse anadan üryan gezemezsin. Toplumların ahlakları ve normları var. Bu konularda çok rahat bir ülke değiliz yani. O kadar açıyorsun bir taraflarını sonra millet bakınca sapık oluyor, tacizci oluyor. Kusura bakmayacaklar insanın içinde olan bir şey bu. Doğası gereği onu cezbediyor onun öyle gözükmesi. Ülkede o kadar sapık, tecavüzcü var bunlara laf ediyorlar ama hala daha böyle giyiniyorlar. Benim bir kızım, eşim olacak o kadar açık seçik giyinmesine izin vermem böyle bir ülkede.
Bunun haklılık payı var işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,384
Üyeler
161,039
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom