Neler Yeni

Kızın giyimine laf eden yaşlı adam: Ya ben 76 yaşındayım beni tahrik ediyorsun

123kral14

80+ Silver
birkaç ay önce otobüsteyim bir tane bunun gibi sözde dindar mı artık neyse bu adamla tayt giymiş ben yaşlarında bir tane kız konuşuyor kzıın dedesinin arkadaşıymış yani torunu yaşında oluyor adam oturuyor kızdan ayakta yer yok konuşma bitti kız döndü normal gidiyoruz adam sürekli kızın poposuna bakıyor dedim senin ana.. yani arkadaşlar ne biliyim ya benim yanımda bir kız soyunsun hoşlanmıyorsam hiçbir şekilde şehvete gelmem bu nedir kız o kadar açık da değil yani dayıyı mağaradan mı çıkarttılar git gez diye arada bu yaşlılara ayar oluyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yüzden işte çıplaklık yasaklanmamalı. Devlet destekli genelevlerin artması gerekiyor. Çocuklara küçük yaşta- anlayacağı zaman - cinsel bölgesinin ne işe yaradığını anlatmak gerekiyor. Yoksa ilerde sıkıntı çekerler.
kankam iş insanda bitiyor bizlere anlatıldı mı al sana mast bu olay bu bilmem ne bene olay kendini yetiştirmede

Kara*

80+ Silver
Dayının az çok kafasını anlayabilirsiniz hep aynı bahanelerden gitmiş, din falan ayağı kızın üstüne karışmış. Şimdi şöyle bir şey var isteyen istediğini giyer ama zaten kız bir şeyler istiyorsa giyiminde onu daha fazla belli ederek yapar. Günümüz kızları olsun, çocukları olsun, zaten bu tarz giyinmeye alıştılar kimisine göre kötü kimisine göre iyi ama zaten ülkenin cinsel açlığı afrika olduğunu düşünürsek bilinçli bir kız veya erkek ona göre giyinir. Erkeğin şehvet duyması konusu var ama bunu dışarda açık açık belli etmek saçmalık üstelik tr'de olduğunu düşünürsek evli bekar hiç demeden zaten millet dikizliyor herkesi.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Dayının az çok kafasını anlayabilirsiniz hep aynı bahanelerden gitmiş, din falan ayağı kızın üstüne karışmış. Şimdi şöyle bir şey var isteyen istediğini giyer ama zaten kız bir şeyler istiyorsa giyiminde onu daha fazla belli ederek yapar. Günümüz kızları olsun, çocukları olsun, zaten bu tarz giyinmeye alıştılar kimisine göre kötü kimisine göre iyi ama zaten ülkenin cinsel açlığı afrika olduğunu düşünürsek bilinçli bir kız veya erkek ona göre giyinir. Erkeğin şehvet duyması konusu var ama bunu dışarda açık açık belli etmek saçmalık üstelik tr'de olduğunu düşünürsek evli bekar hiç demeden zaten millet dikizliyor herkesi.
Eski kafalı insanlarda bu tarz düşünceler var şimdi 20-30 yaş arasındaki bir kişi bu giyimden tahrik olur mu sanmam imkânı yok eğer olan varsa aile tarafından küçük yaşlarda dinci olarak yetiştirilmiştir o insanlarda benim gözümde dar kafalı sınırlı düşünen kişilerdir

Eğitimde ilk önce saygı, hoşgörü ve sözünü tutan bireyler yaratmamız gerek dersler elbet halledilir aynı Finlandiya sistemini getirmek lazım ama imkansız 5 yaşında çocuğun aklına gelen fikirler veya senin benim aklıma gelen fikirler 60 yaşında ki siyasetçinin aklına gelmiyor işte tam bu yüzden o koltuklardan ayrılın diyoruz bu kadar basit

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
Bir pencerede 76 yaşındaki şahıs haklı. Ama bu videoda haklı değil. Çünkü kızın yaşında ve sen onu öylece topluma açık alanda giyim üzerinden yargılayamazsın. 76 yaşındaki şahsa nasıl bir akılla hak verirsin diyeceklere cevabım: bir pencerede hak verdim. O pencerenin ne olduğunu da siz bulun bakam.
Caner'in akıl oyunları.

Kara*

80+ Silver
Eski kafalı insanlarda bu tarz düşünceler var şimdi 20-30 yaş arasındaki bir kişi bu giyimden tahrik olur mu sanmam imkânı yok eğer olan varsa aile tarafından küçük yaşlarda dinci olarak yetiştirilmiştir o insanlarda benim gözümde dar kafalı sınırlı düşünen kişilerdir

Eğitimde ilk önce saygı, hoşgörü ve sözünü tutan bireyler yaratmamız gerek dersler elbet halledilir aynı Finlandiya sistemini getirmek lazım ama imkansız 5 yaşında çocuğun aklına gelen fikirler veya senin benim aklıma gelen fikirler 60 yaşında ki siyasetçinin aklına gelmiyor işte tam bu yüzden o koltuklardan ayrılın diyoruz bu kadar basit
Uzun bir süre daha değişmez kankam bunlar hep aynı kafa olduğu için hep bi toplum ahlakı bozulma durumunu dile getiriyorlar onlar yapınca sorun yok falan ayakları yazık ne diyelim.

milenix

80+ Gold
Genital bölgeler görülmediği sürece kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok. Bide her yerde her şeyde giyilmez. Denizde bikini giyebilirsin ama gidipte şehrin ortasında giyemezsin. Nerde ne giyileceğini bilmek lazım.

Videoya gelirsek dayı düpedüz haksız. -Videodan görülen- kızın giyim kuşamında hiç bir şekilde bir sıkıntı yok. Rahatsız oluyorsa başını başka yöne çevirsin.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,631
İsim
Oğuz
Yoo bağlar. Sadece meme uçlarının, genital bölgelerin kapalı olup diğer yerlerin açık olması kabul edilemez. O kadar da değil. Modern olacağım, çağdaş olacağım diye düştüğünüz hale bakın.
Aa Caner kabul etmiyorsa ülkeye haber salalım kapansın herkes

neptün yüksel

80+ Bronze
yani arkadaşlar ne biliyim ya benim yanımda bir kız soyunsun hoşlanmıyorsam hiçbir şekilde şehvete gelmem bu nedir kız o kadar açık da değil yani dayıyı mağaradan mı çıkarttılar git gez diye arada bu yaşlılara ayar oluyorum.
Sen de tık yoksa adam ne yapsın? Tayt giyen kızda eminim sevdiği için giydiğinden :D sorun yok.
Zaten senin yaşlarında bir kız genelde kendi yaşıtlarına pek bakmaz, kendinden büyük insanlar ilgisini çeker.

Son düzenleme:

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bana görede amca haksız, kimseye böyle bir müdahalede bulunamaz.

Ama anlamadığım nokta şu oldu. Genital bölgeler kapatıldığı sürece sıkıntı yok denilmiş ama bu kuralı kim koydu? Genital bölge veya meme ucu görünce şehvete kapılıyorsunuz da meme ucu hariç göğüsü veya dekolteyi görünce şehvete kapılmıyor musunuz?
Yani genital bölgeyle kısıtlayan şey neydi?

Hayasızca hareketler ve teşhircilik kanunu neden cinsel organla kısıtlı olduğu için mi böyle söylediniz? Sadece bu küçük bölgeler mi etkiliyormuş toplumu? Veya sadece bu organla kısıtlamayı kim neye göre karar verdi? Oylamama mı yapıldı araştırma mı yapıldı ? Ülkemiz sadece cinsel organ kapalı olup dolaşmaya gerçekten müsait mi? Bunları düşünmek daha yararlı olacaktır.

Küçük çocuklar düşünülerek söylendiyse bile, çocuğun yaşadığı ortamdan farklı bir giyim yine etkiler.

Bu mantığa göre biri çıkıpta ayaklara terlik giyilmesin şehvete kapılıyorum dediğinde neden dışlanıyor? Belki şehvete kapıldığınız yerler farklıdır?

Burada önemli olan karşındakini rahatsız etmemek ve kanun dışı söylem ve hareketlerde bulunmamak. Yani biri anadan doğma dolaşsa bile sen önüne bakıp gideceksin.
Ne amca kızın ne kız amcaya müdahale edemez.

Veya çok demokratik olup herkese saygı duyarak ortak karar alacaksak, kadınlara ayrı erkeklere ayrı referandum yapılsın. Karşı cinsin kararına göre oralarımızı kapatıp gezelim, kimse şehvete kapılmasın. 😁

Belki burun fetişi olanlar yüzünden yaz kış kar maskesiyle dolaşmak zorunda kalırız. 🤣🤣

Kaporta Eray

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
akpli caner konuya el atmış caner haklıdır.

wayyy.jpg

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,153
İsim
Lokman Doğan
birkaç ay önce otobüsteyim bir tane bunun gibi sözde dindar mı artık neyse bu adam
kesin a* partili ckakfaksfa

dayı dünden razı tahrik olmaya da neyse

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
şimdi bunu gören kadınlar ne biçim kuduruyorlardır şimdi "şunu bunu yaparsan bir yerimi veririm, gösteririm" vs. gibi iğrenç alçak rezil pislik ahlaksız şeyler söyleyen ucubeler sürtükler( reisi cumhurumuzun depremzedelere söylediği bir söz olduğu için uyarılık olmadığını düşünüom) varsa çevrenizde veya gördüğünüz vs. bu libido zehirlenmesi yaşayan hastalıklı tiplerin bunda katkısı çok aşırı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,012
Üyeler
164,764
Son üye
aytekincapku
Top Bottom