kızın peşinden koşmalımıyım

34byk21

80+
Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle 6 aydır filan konuştumgum bi kız var kıza vermediğim değer kalmadı oda veriyordu aynı şekil ama benim kadar değil az değer görüyordum kızı çok seviyorum son zamanlarda bi sıcak bi soğuk yapıyordu bu sabah yazdı bakmadım mesaja akşam bakabildim anca takipten çıkardı geç baktığım için mesaja bende artık bi adını koymak istediğim için geleceğimizin olup olmadığını sordum oda yok dedi kısaca ama çok bağlıyım kıza sizce peşinden koşmalımıyım bi ihtimal yokmudur

Kankam benim senin verdiğin değeri çok iyi anlıyorum yaşını da bilmiyorum belki küçüksün belki büyüksün ama bu soruda emin olmadıgından küçük oldugunu düşünüyorum. Bu hayatta öncelikle sana değer vermeyen bir insanla hayat ne yazık ki gitmez sen çok seversin fazla değer verirsin o veremiyodu karakteristlik yapıdan derim eyw ama anlattıgına göre 1 gün yazmadıgında takipten cıkaran biri için ne kendini üz ne bir isim koy buna. Burada sana değer verse seni çıkarmak yerine bişeymi oldu diye endişelenirdi ve sen bu kızdan kopmaz isen bu kız birini bulunca senden bağlantıyı koparır en kısa zamanda sana tavsiyem sana değer veren sen yazmadıgında sana bişeymi oldu diye düşünen birini hayatına almandır ancak hayat senin hayatın acı çekmeye devam etmek istiyorsan sen bilirsin. İyi akşamlar dilerim....

Kankam benim senin verdiğin değeri çok iyi anlıyorum yaşını da bilmiyorum belki küçüksün belki büyüksün ama bu soruda emin olmadıgından küçük oldugunu düşünüyorum. Bu hayatta öncelikle sana değer vermeyen bir insanla hayat ne yazık ki gitmez sen çok seversin fazla değer verirsin o veremiyodu karakteristlik yapıdan derim eyw ama anlattıgına göre 1 gün yazmadıgında takipten cıkaran biri için ne kendini üz ne bir isim koy buna. Burada sana değer verse seni çıkarmak yerine bişeymi oldu diye endişelenirdi ve sen bu kızdan kopmaz isen bu kız birini bulunca senden bağlantıyı koparır en kısa zamanda sana tavsiyem sana değer veren sen yazmadıgında sana bişeymi oldu diye düşünen birini hayatına almandır ancak hayat senin hayatın acı çekmeye devam etmek istiyorsan sen bilirsin. İyi akşamlar
Uzun uzun yazmışsın reis Allah razı olsun iyi akşamlar

Geri dönersen kafaya takarsan kusura bakma ama harbi enayisindir. Kız kibar yoldan hadi git demeye getirmiş. Bu kadar düşürme kendini sana kız mı yok. Takma çak geç takılmalık yapana, yok iyi birini bulursun onunla yeri gelince ciddi düşünürsün.

Sana değer vereni sev be dostum. Hak edene hak ettiğini vefmen gerek, karşılıksız bir gere varmaz bu tür şeyler. Peşinden sakın ola koşayım deme, yeni sulara yelken aç. İnsanlara'da sakın ola bağlanma, kim olursa olsun.

Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle 6 aydır filan konuştumgum bi kız var kıza vermediğim değer kalmadı oda veriyordu aynı şekil ama benim kadar değil az değer görüyordum kızı çok seviyorum son zamanlarda bi sıcak bi soğuk yapıyordu bu sabah yazdı bakmadım mesaja akşam bakabildim anca takipten çıkardı geç baktığım için mesaja bende artık bi adını koymak istediğim için geleceğimizin olup olmadığını sordum oda yok dedi kısaca ama çok bağlıyım kıza sizce peşinden koşmalımıyım bi ihtimal yokmudur
Platonik

Geri