Kızla nasıl sohbet başlatabilirim?

Selam, seninle tanışmak istiyorum. Benimle tanışmak zorundasın. Emrediyorum! (Pat çat ciuuu) hoop kızı kaptın denendi onaylandı

Merhaba hayatımda hiç ilişkim olmadı ve nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum yanlış anlamayın nasıl tanışma yapılabilir kızı tanımıyorum aynı okulda değiliz kızla ilgili hiçbir bilgim yok serviste hoşlandığım kız arada bakışıyoruz market de alışveriş yaptığında arada denk geliyor yaşım 16 kız bizim okulun oralarda takılıyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Thomas Shelby gibi havalı bir şekilde sigara içerek kendine aşık et. Şaka yapıyorum sigaradan uzak dur.
Git ve açıl. Bu kadar. Bitti.

Kardeşim gidiyosun kızın yanına selam naber diyosun. Bunun için guardiola gibi taktik veya doğru an kovalamana gerek yok. Basit işler bunlar.

Eğilip bükülme. Sonra kendisini bulunmaz Hint kumaşı falan zannetmesin.

Merhaba hayatımda hiç ilişkim olmadı ve nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum yanlış anlamayın nasıl tanışma yapılabilir kızı tanımıyorum aynı okulda değiliz kızla ilgili hiçbir bilgim yok serviste hoşlandığım kız arada bakışıyoruz market de alışveriş yaptığında arada denk geliyor yaşım 16 kız bizim okulun oralarda takılıyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
sağ kanattan girip ceza sahasına orta.. şaka bir yana gidip selam versen daha iyi olur, kızlar özgüvenli erkeklerden hoşlanırlar.

İnstagramini bul story lerine mantıklı veya komik cevaplar ver en iyi tanışma yoludur

Geri