Gedik Pasha
80+
- Reaksiyon skoru
- 155
sıcaklar karısıyorBu kategoriye açmandaki amaç bize mesaj mı vermek
sıcaklar karısıyorBu kategoriye açmandaki amaç bize mesaj mı vermek
Tam yerine açmış bence.dostum konuyu yanlış bölüme açmışsın ,
Thomas Shelby gibi havalı bir şekilde sigara içerek kendine aşık et. Şaka yapıyorum sigaradan uzak dur.Merhaba hayatımda hiç ilişkim olmadı ve nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum yanlış anlamayın nasıl tanışma yapılabilir kızı tanımıyorum aynı okulda değiliz kızla ilgili hiçbir bilgim yok serviste hoşlandığım kız arada bakışıyoruz market de alışveriş yaptığında arada denk geliyor yaşım 16 kız bizim okulun oralarda takılıyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
knkm küfürlü şeyler atmazsan iyi olur sonra ban yersin fln ondan diyorum
sağ kanattan girip ceza sahasına orta.. şaka bir yana gidip selam versen daha iyi olur, kızlar özgüvenli erkeklerden hoşlanırlar.Merhaba hayatımda hiç ilişkim olmadı ve nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum yanlış anlamayın nasıl tanışma yapılabilir kızı tanımıyorum aynı okulda değiliz kızla ilgili hiçbir bilgim yok serviste hoşlandığım kız arada bakışıyoruz market de alışveriş yaptığında arada denk geliyor yaşım 16 kız bizim okulun oralarda takılıyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bence doğru yer dhdhdhdhdostum konuyu yanlış bölüme açmışsın ,
Zaten oyle sanıyorlarEğilip bükülme. Sonra kendisini bulunmaz Hint kumaşı falan zannetmesin.
Başlıkta küfür yoksa sıkıntı çıkmıyor diye biliyordumknkm küfürlü şeyler atmazsan iyi olur sonra ban yersin fln ondan diyorum
İnstagramini bul story lerine mantıklı veya komik cevaplar ver en iyi tanışma yoludurMerhaba hayatımda hiç ilişkim olmadı ve nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum yanlış anlamayın nasıl tanışma yapılabilir kızı tanımıyorum aynı okulda değiliz kızla ilgili hiçbir bilgim yok serviste hoşlandığım kız arada bakışıyoruz market de alışveriş yaptığında arada denk geliyor yaşım 16 kız bizim okulun oralarda takılıyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.