Kızlar nelere dikkat eder

Konuşma şekline bakarlar... Konuşma şekli her şeyi etkiler. Çok kaba konuşursanız bıkarlar, çok yakın konuşursanız arkadaş gözüyle bakarlar, çok flörtöz konuşursanız camcı gözüyle bakarlar, çok çocukça konuşursanız tatlı birisi (ama olgun olmayan), çok ciddi konuşursanız soğuk olarak bakarlar. Her şey dozunda olmalı burada yapacağımız hata yüksek ihtimal fazla heyecanlanmaktır onu da zamanla artık... ondan sonra her şeyi dozunda yapmanız yeter. Dış görünüş olarak da bakımlı olursunuz. Zaten bu konuda sayılacak her madde her kız için geçerli olamaz. Denersiniz olur, denersiniz olmaz sorun yok.

Konuşma şekline bakarlar... Konuşma şekli her şeyi etkiler. Çok kaba konuşursanız bıkarlar, çok yakın konuşursanız arkadaş gözüyle bakarlar, çok flörtöz konuşursanız camcı gözüyle bakarlar, çok çocukça konuşursanız tatlı birisi (ama olgun olmayan), çok ciddi konuşursanız soğuk olarak bakarlar. Her şey dozunda olmalı burada yapacağımız hata yüksek ihtimal fazla heyecanlanmaktır onu da zamanla artık ondan sonra her şeyi dozunda yapmanız yeter. Dış görünüş olarak da bakımlı olursunuz. Zaten bu konuda sayılacak her madde her kız için geçerli olamaz. Denersiniz olur, denersiniz olmaz sorun yok.
bu dediklerinin hepsi, zengin ve yakışıklıysan çekici, çirkin ve fakirsen itici/sapık/ucube olur.

Hocam çirkin olmak hariç abarttınız biraz. Her kız öyle değil ya.
öyle ben gerçekleri söylüyorum. belki köyde ki ayşe fatma öyle değildir ama artık her yerde televizyon internet telefon sosyal medya var. artık saf köylü diye bir insan türü de kalmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka bende kişilik bozukluğu var saydıklarının hepsine her saatte bir dönüşüyorum ben nasıl ilişki yapabilirim?

kişilik bozukluğu ilaçlarla, tavsiyelerle kalıcı geçmiyorki sadece geçici çözümler oluyor, vücut içerisindeki bazı şeyleri (dopamin vs.) fazla salgılıyor ve bir anda başka biri olabiliyorsun mutluyken üzgün filan oluyorsun
akıl hastalıklarının çözümü yok. dostoyevski ne demiş, aşağılık insanoğlu her şeye alışır.

kişilik bozukluğu ilaçlarla, tavsiyelerle kalıcı geçmiyorki sadece geçici çözümler oluyor, vücut içerisindeki bazı şeyleri (dopamin vs.) kontrolsüz fazla salgılıyor ve bir anda başka biri olabiliyorsun mutluyken üzgün filan oluyorsun
O zaman geçmiş olsun. Düzelemeyecek gibiyseniz ve bunun kalıcı tedavisi yoksa üzgünüm. Bu sorunun kalıcı tedavisi olmayan bir sorun olduğunu bilmiyordum ama hiçbir şey imkansız değildir diyelim. En azından olumsuz konuşup moralimizi bozmayalım.

Şimdi bu konuda genelleme yapmak zor herkes farklı şeyleri beğeniyor ama sabit olarak tip, espri anlayışı, özgüven, tarz duruş falan denebilir

neden ne yaptım
Biz değil hocam... Hayat bize yaptı... Bize farklı şeyler yaptı, bize farklı düşüncelere yönlendirdi, farklı şeylere inandırdı, kimisine aynı şeyleri inandırdı o aynı şeye inanan kişiler birbirilerini yakın sandı gün gelince yanıldıklarını anladılar... Ve sordular... neden ne yaptım! KİMSE BİR ŞEY YAPMADI... HERKESE BİR ŞEYİ HAYAT YAPTI!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,127
Üyeler
190,863
Son üye
feylesof
Geri