Kral hemen saydı tecrübeli1. özgüven 2. çevre 3. maddiyat
1. saç 2. boy 3. el kol
özellikle saç sakal, erkeğin makyajı
Her şeyi bilirim ama her şeyiKral hemen saydı tecrübeli
Maddiyat ne kadar olmalı hocam peki orta düzey yeter miHer şeyi bilirim ama her şeyi
5 üzerinden puanlıyorum. Ergenlikten başlayalım. 13-18 yaş arası yani lise dönemi maddiyat güçlü bir koz eğer ki devlet okulunda okuyorsan. özel okulda isen pek mühim değil, 2 yıldız.Maddiyat ne kadar olmalı hocam peki orta düzey yeter mi
Çok basit 4 harfli : PARAsizce kızların artı bulduğu özellikler, ve eksi bulduğu erkek özellikleri nedir
hem fiziksel hem de karakter açısından
Benim de saçım kötü sanırım sadeceöyle güzel şeyler saydın ki 8 de 1 saç ı karşılıyorum sadece
o mantıkla git 80 yaşındaki kadınla beraber ol onda da vajina var sonuçta. bu kafa yüzünden burası cinsel açlığın afrikası.parayla kızı geç babanı bile femboy yaparsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu durumda tüm bunlar bizde olsa biz kızda vajinası dışında ne artı bulabiliyoruz? yani kız bize ne katacak cinsel hayatı renklendirmesi dışında
seks.dediğim şeyi anlamadın dostum, bizde bu kadar şey olsa para, çevre, tip, boy falan filan kadın bize ne katacak zaten gayet herşeyimiz olmuş olmuyor mu
ama sen sadece kadın dedin. ben diyorum ki güzel kadınla beraber olmuyorsan seksin anlamı yoktur çünkü keyif alamazsın.tamam ben haklı çıkıyorum işte başka açıklaması yok