Neler Yeni

Kızlarla Buluştuğunuzda Hesabı Hep Siz Mi Ödüyorsunuz ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Arkadaşlar selam, merak ettiğimden soruyorum. Kızlarla buluştuğunuzda hesabı hep siz mi ödüyorsunuz ?

Genel olarak sevgili değil yakın arkadaşlarım olduğu için bende durum değişkenlik gösteriyor. Ama sizi merak ettim ? Sizler Nasıl Yapıyorsunuz ?
Ben kıza ve tutumuna bağlı olarak yapıyorum. O yüzden diğer insanları merak ettim

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Enes
Arkadaşlar selam, merak ettiğimden soruyorum. Kızlarla buluştuğunuzda hesabı hep siz mi ödüyorsunuz ?

Genel olarak sevgili değil yakın arkadaşlarım olduğu için bende durum değişkenlik gösteriyor. Ama sizi merak ettim ? Sizler Nasıl Yapıyorsunuz ?
Ben kıza ve tutumuna bağlı olarak yapıyorum. O yüzden diğer insanları merak ettim
Kim ne yediyse onu öder.
Bence ya buluşma teklif eden ödemeli yada alman usulü kim ne yediyse ve alman usulü en mantıklısı

whisper snow

80+ Silver
Ilk defa bulusmaya gittiysek ben oderim diger turlu Alman usulu.

şahin doğan

80+ Platinum
Aynı şekil. Kişiden kişiye göre değişiyor. Çok yakın bir kız arkadaşımsa ödetmem. 40 yılda bir takıldığım biriyse alman usulü.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Her zaman herkes kendi hesabını öder benim buluştuğum kişilerle.

milenix

80+ Gold

ben hep kendim ödüyorum

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kim ne yediyse onu öder.
Hocam Sevgili Olunca Nası Yapıyorsunuz ? Hadi arkadaş olarak neyse de, sevgilinize ne diyorsunuz kendi yediğini öde falan mı ? Burda yargılamıyorum yanlış anlaşılmasın öğrenmek için soruyorum.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Sevgilim olursa alman usulü yapmayı düşünüyorum.En mantıklısı o bence.Kizdan kıza değişir ama bazı kızlar şımarabilirler sadece sen ödersen her şeyi.
Yani Hocam bence de öyle olmalı da , kendi yediğimi öderken parça parça böldürüp ödemek garip geliyor. Utanıyorum nedense.

r4NG3r

80+ Silver
Hocam Sevgili Olunca Nası Yapıyorsunuz ? Hadi arkadaş olarak neyse de, sevgilinize ne diyorsunuz kendi yediğini öde falan mı ? Burda yargılamıyorum yanlış anlaşılmasın öğrenmek için soruyorum.
Sevgilinin ödemesi için senin söylemene niye gerek olsun ki.Kendi yediğini ödemeyi teklif etmiyorsa sıkıntı orada.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Sevgilinin ödemesi için senin söylemene niye gerek olsun ki.Kendi yediğini ödemeyi teklif etmiyorsa sıkıntı orada.
Hiç bu açıdan düşünmemiştim, söylediğim gibi genel olarak sevgili değil arkadaş oldukları için bu açıdan düşünmek zorlaşıyor benim için teşekkürler

Top Bottom