kızlarla konuşamıyorum

Benim gibi olma, özgüvenli birisi ol. Konuşmak için konuş hatta. Ne bileyim hal hatır sor, havadan sudan konuşun. Ya da gündemdeki bir konuyu aranızda konuşun. Konuşulacak bir konu her zaman bulunur hocam. Siz yeter ki isteyin.
zaten kimse senin gibi olmak istemiyor be furkan :(

Arkadaşa katılıyorum kesinlikle. Üniversitenin de liseden pek bir farkı yok. O yuzden gozunuzde çok buyutmeyin

Arkadaşa katılıyorum kesinlikle. Üniversitenin de liseden pek bir farkı yok. O yuzden gozunuzde çok buyutmeyin
Şimdi konuşmazsa zaten ileridede yapması pek mümkün değil yada zor.

🍋🍋🍋🍋Limon at.

Bro Öyle Olmuyor Böyle Deyince Üniversitede'de Kapalı Kalıyor Birden Bir Aydınlanma Gelip BADBOY Havasına Bürünmüyorlar Devir Açılma Devri Oda Lise'de Olur.
Okurken kör olacaktım.

Aslında bunun en kolayı bence sıra arkadaşı ben orta 5-6-7 imam hatipteydim aynı sizin gibi okuldaki öbür kızlarla konuşamazdım ondan sonra 8. Sınıfta lise sınavı için düz okula geçtim başta çok korkmuştum ama sıra arkadaşım önümdeki ve arkamdaki kızlarla konuşa konuşa alıştım yani hiç yoksa uç iste silgi iste bu soru çok zormuş falan de.

bıktım. hiç bir kız ile konuşamıyorum. ister sanal olsun ister gerçek olsun hiç bir kızla konuşamıyorum. neden bilmiyorum ama olmuyor. normal arkadaşlarımla yada erkeklere gayet iyi olarak konuşabilirken yaşıtım olan kızlara hiç bir türlü konuşamıyorum, uzaklaşma hissi duyuyorum. hiç kimseden tavsiye almadım. hiç bir zaman bad boy triplerine girmedim. hep sessiz kaldım. yaşımı vermek istemiyorum ama 18 den bir kaç yaş küçük. artık bu konu canımı sıkmaya başladı. bir kızla ne konuşulur daha onu bile bilmiyorum. sorduğum kişiler havadan sudan bahset gerisi gelir diyor ama GELMİYOR! gel mi yor. erkeklerle rahatça konu açılırken kızlara gelince bir türlü konu açılmıyor. nasıl çözücem bunları? birisi ciddi anlamda işe yarayan bir taktik versin. hayatımın böyle geçmesini istemiyorum.
bu arada eklemeyi unutmuşum. şu an hayatımda ailem dışı hiç bir kızla iletişimim yok. hiç bir kız arkadaşım yok.
Çaresi asosyalliği bırakacaksın, ortama gireceksin, utanmadan gidip konuşacaksın yoksa düzelmezsin bir insan 7'sinde neyse 70'inde de o dur. Dediğim gibi git efendi gibi kızlarla konuşmaya çalış barzo gibi değil. Utanma onlar da senden farklı değil.

hocam bu birazda size bağlı, o çağrı tanere gülenleri takmayın, okullar açılırsa ve o kızlarla takılmayan derslerinede ilgili veya ilgisiz(ilgili olursa daha iyi olur) gidin sıbavlar hakkında vs konuşun hocalar hakkında konuşun, bunu bende yapıyorum ama otistik bir şekilde nasıl desem garip davranıyorum ama gene konuşuyorum, bazen özgüvenin tammış gibi olman gerek

bıktım. hiç bir kız ile konuşamıyorum. ister sanal olsun ister gerçek olsun hiç bir kızla konuşamıyorum. neden bilmiyorum ama olmuyor. normal arkadaşlarımla yada erkeklere gayet iyi olarak konuşabilirken yaşıtım olan kızlara hiç bir türlü konuşamıyorum, uzaklaşma hissi duyuyorum. hiç kimseden tavsiye almadım. hiç bir zaman bad boy triplerine girmedim. hep sessiz kaldım. yaşımı vermek istemiyorum ama 18 den bir kaç yaş küçük. artık bu konu canımı sıkmaya başladı. bir kızla ne konuşulur daha onu bile bilmiyorum. sorduğum kişiler havadan sudan bahset gerisi gelir diyor ama GELMİYOR! gel mi yor. erkeklerle rahatça konu açılırken kızlara gelince bir türlü konu açılmıyor. nasıl çözücem bunları? birisi ciddi anlamda işe yarayan bir taktik versin. hayatımın böyle geçmesini istemiyorum.
bu arada eklemeyi unutmuşum. şu an hayatımda ailem dışı hiç bir kızla iletişimim yok. hiç bir kız arkadaşım yok.
Kısaca şöyle diyim 18 yaşıma kadar hiçbir kızla sevgili ve daha ilerisini olmayacağıma yemin ettim

Geri