Yardım Klasik erkek bot önerisi lazım

codzei

80+
Reaksiyon skoru
58
Kumaş pantolon giyiyorum. Kazak, palto, gömlek vs. klasik giyiniyorum. Deri eldivenlerimle de uyumlu olacağından deri olsa güzel olur(deri görünümlü de olabilir). Uygun bir bot arıyorum, öneriniz varsa? Teşekkürler.

Kumaş pantolon giyiyorum. Kazak, palto, gömlek vs. klasik giyiniyorum. Deri eldivenlerimle de uyumlu olacağından deri olsa güzel olur(deri görünümlü de olabilir). Uygun bir bot arıyorum, öneriniz varsa? Teşekkürler.
bütçe neden belirtmemişsiniz deri çizmede 2 k lık var 100 k lık var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buna bakabilirsiniz

bütçe neden belirtmemişsiniz deri çizmede 2 k lık var 100 k lık var

buna bakabilirsiniz

Hocam bu fiyatlarda düşünüyorum bende, Chelsea modeller güzel. Bu ne kadar kalitelidir, ne kadar gider bilginiz var mı?

model olarak düşün diye attım.
Teşekkürler, bu tarz düşünüyorum bende

Derimod kaliteli. Bizzat mağazada denedim+150 tl kupon var. Zaman zaman 300 tl kupon oluyor. Vade farksız 3 taksit.

Bu da güzel duruyor 500 tl kupon var ama eski sezon olduğu için mağazalarda yok deneme şansı bulamadım ben. Bunda da 3 taksit var. Şahsen ikisini de söyledim. Birinden birini duruma göre iade edicem.

Derimod kaliteli. Bizzat mağazada denedim+150 tl kupon var. Zaman zaman 300 tl kupon oluyor. Vade farksız 3 taksit.

Bu da güzel duruyor 500 tl kupon var ama eski sezon olduğu için mağazalarda yok deneme şansı bulamadım ben. Bunda da 3 taksit var. Şahsen ikisini de söyledim. Birinden birini duruma göre iade edicem.
Baya güzel modeller de öğrenci olarak 4k fazla hocam.

Geri