www.flo.com.tr
Hocam FLO'ya yaklaşmak istemem![]()
INCI HEURE F 5PR Siyah Erkek Klasik Bot Fiyatları | Flo
INCI HEURE F 5PR Siyah Erkek Klasik Bot modelleri, size özel indirim ve taksit avantajlarıyla sizi bekliyor! INCI HEURE F 5PR Siyah Erkek Klasik Bot ürünlerini online olarak hemen satın alın!www.flo.com.tr
bu model botlara bakabilirsin.
model olarak düşün diye attım.Hocam FLO'ya yaklaşmak istemem
bütçe neden belirtmemişsiniz deri çizmede 2 k lık var 100 k lık varKumaş pantolon giyiyorum. Kazak, palto, gömlek vs. klasik giyiniyorum. Deri eldivenlerimle de uyumlu olacağından deri olsa güzel olur(deri görünümlü de olabilir). Uygun bir bot arıyorum, öneriniz varsa? Teşekkürler.
buna bakabilirsinizKumaş pantolon giyiyorum. Kazak, palto, gömlek vs. klasik giyiniyorum. Deri eldivenlerimle de uyumlu olacağından deri olsa güzel olur(deri görünümlü de olabilir). Uygun bir bot arıyorum, öneriniz varsa? Teşekkürler.
Hocam bu fiyatlarda düşünüyorum bende, Chelsea modeller güzel. Bu ne kadar kalitelidir, ne kadar gider bilginiz var mı?bütçe neden belirtmemişsiniz deri çizmede 2 k lık var 100 k lık var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buna bakabilirsiniz
Teşekkürler, bu tarz düşünüyorum bendemodel olarak düşün diye attım.
Kumaş pantolon giyiyorum. Kazak, palto, gömlek vs. klasik giyiniyorum. Deri eldivenlerimle de uyumlu olacağından deri olsa güzel olur(deri görünümlü de olabilir). Uygun bir bot arıyorum, öneriniz varsa? Teşekkürler.
Baya güzel modeller de öğrenci olarak 4k fazla hocam.
Derimod kaliteli. Bizzat mağazada denedim+150 tl kupon var. Zaman zaman 300 tl kupon oluyor. Vade farksız 3 taksit.
Bu da güzel duruyor 500 tl kupon var ama eski sezon olduğu için mağazalarda yok deneme şansı bulamadım ben. Bunda da 3 taksit var. Şahsen ikisini de söyledim. Birinden birini duruma göre iade edicem.
Baya güzel modeller de öğrenci olarak 4k fazla hocam.