Klasse Pro Mousepad üzer mi?

Reaksiyon skoru
54
Türkiyenin bitki örtüsü gibi klasse pro mousepadler ama ben yeni alıyorum. memnun olan var mı yüzeyi speed mi control mu? deneyimlerinizi paylasırsanız mutesekkır olurum

Türkiyenin bitki örtüsü gibi klasse pro mousepadler ama ben yeni alıyorum. memnun olan var mı yüzeyi speed mi control mu? deneyimlerinizi paylasırsanız mutesekkır olurum
gereksiz pahalı qck al geç

70x30, 80x40, 90x40 büyük çoğunluğu speede yakın bir yüzey oluyor. SS'in yeni serilerinden biri değilse (₺2000-2500 civarı) 90x40'larda güzel bir yüzeye denk gelme ihtimaliniz çok düşük.

KlasseGear PRO'nun da speede yakın, hafif de kumaşımsı bir yüzeyi var. Yünlü böyle, yani ₺150-350 arası satılan Claws, Helixsun, Porge vb. göre daha iyi diyebilirim. Onlarda böyle serin, eskiden kullandığımız çakma kötü kokan Razer mouse padlerin yüzeyi gibi bir yüzey var. Bu yüzeyin en büyük sıkıntısı çok çabuk deforme olması. Tozu böyle bal gibi çekiyor, razer çakma mouse padler gibi kötü kokmuyorlar tek artıları o.

Bütçe belirtirseniz farklı öneriler de yapabilirim. Atıyorum tasarım vb. bakıyorsanız İtopya, Hawk'ın da mouse pad markalarından ürün alınabilir.

Yani bütçe kısıtlıysa beklenti de o yönde olsun. Çok ucuza kaçarsanız yıpranma payı daha yüksek ürün. Atıyorum ₺350-800 arası boyuta göre fiyat değişir bir tık daha iyi ürün. ESpor seviyesinde iş gören mouse padler için ₺1000 giriş seviyesi, forumdaki insanların aksine Longteng'i halen kullanıyorum. Yedek olarak Kensei ve Wraith Spirit of Aim mouse padlerim de var.

Açıkcası SS yeni mouse padleri varken, terlemeye bağlı yanma yapan SS, Razer vb. dikişsiz mousepadlerine o paraları vermem. @Pişmaniye
Kötü ürünler değiller ama ₺1000 etmiyorlar. Yani ₺1000 KlasseGear Longteng bile daha iyi diyebilirim. Bakmayın zımpara gibi yüzeyi diyenlere, o tarz muhabbetleri çıkaran arkadaşlar telefon numaralarını orada burada paylaşıp el altından gizli reklam yapıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,336
Üyeler
188,747
Son üye
ravenjack
Geri