DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,326
Kimse önermedi? Önerenler de sana verdiğim tepkinin aynısını gördü.Niye Hocam Şimdiye Kadar Herkes Bunu Öneriyordu .
![]()
Kimse önermedi? Önerenler de sana verdiğim tepkinin aynısını gördü.Niye Hocam Şimdiye Kadar Herkes Bunu Öneriyordu .
![]()
Bu Zamanlarda Çok Görmedim Ama Öncesinde Çok Görmüştüm .Kimse önermedi? Önerenler de sana verdiğim tepkinin aynısını gördü.
Neyse kötü ürün zaten.Bu Zamanlarda Çok Görmedim Ama Öncesinde Çok Görmüştüm .
Düz amazondan 90x40 Klasse Pro al.sen hangisini önerirsin daha cok speed agırlıklı olmasını istiyorum bu attıklarımdan hangisi almalıyım veya daha iyi bir önerin var mı
İsminin hakkını veriyorsun.
Ne Alakası Var Hocam Zamanında Önerilen Modeldi .İsminin hakkını veriyorsun.
Satıcıya bakarsan klassegear'ın resmi mağazası olduğunu görürsün hocam. Bir mousepad ne farkettiriyor bu kadar bilmiyorum ama kaliteli bir mosepad işini görür bence çok takılmamak lazım.![]()
KlasseGear Vaxee Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Vaxee Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Sümen Modelleri: Masaüstü Pedi Modelleri ve Fiyatları | IKEA
Masanızı çizilmelere karşı koruyacak görsel bir çalışma alanı yaratın! Farklı renk ve malzemelerde sümen ve masa pedi modelleri, avantajlı fiyatlarla IKEA'da.www.ikea.com.tr
%70 speed %30 kontrol gibi bir şey istiyorum ve kaliteli olmasını istiyorum hangisini almalıyım ve bu klassgearlara türkiye de cakma diyorlar bilmiyorum yani öyle bir duyum aldım orjinal mi satılıyor
Bende Aynısını Diyorum Hocam .zamanında işte
800 TL ye alınabilecek en kötü ürün gibi. 280 TL falanken iyidi. Şimdi saçma.
bunu da önerdiller fakat kararsız kaldım daha cok speed agırlıklı ve kontrol bir mouse pad istiyorm boyutu önemli degil ama bu attıgım boyutlarda olursa iyi olur