Neler Yeni

Çözüldü✓ KLAVYE ALICAM YARDIM LAZIM !!

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Merhaba klavye arayışına girdim bir çok kaliteli sağlam markaların ürünlerine de baktım lakin bu gamepower gasket pro x üzerinde çok kaldım tuş sesi özellikleri vesaire olsun baya cezbetti beni bu fiyat aralığında daha çok memnun olacağım bir klavye var mı ya da gamepower gasket pro x alınır mı tavsiye de bulunursanız sevinirim. gasket pro x i aldığımda sorun yaşarmıyım gamepowerın mouse ve kulaklığını kullandım ve memnun kalmıştım klavye araştırmasına girdiğimde çok hata ile karşılaşan kişilere denk geldim. Örnek teşkil etmesi için gamepower gasket pro x in linkini aşağıya bırakıyorum.

Bunu düşünmezmisiniz

Berkoo03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
berkay sezer
Sesinden çok muzdarip kalırmıyım razerın yeşil swicthleri çok ses çıkartıyor diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu VGN tarzı klavyeler çok hoş gerçekten ama örenek veriyorum bunun yerine razer gibi kaliteli klavye almadığıma pişman olunur mu

Böyle klavyeler attığınızda daha çok arada kalıyor insan gerçekten :D
çünkü şekil açısından çok başarılı markayı tanımıyorum sadece.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: agno

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Heisenberg
Az sonra gelecekler hissediyorum 😂
indir.jpeg

umtb

80+
Sesinden çok muzdarip kalırmıyım razerın yeşil swicthleri çok ses çıkartıyor diye biliyorum.

Bu VGN tarzı klavyeler çok hoş gerçekten ama örenek veriyorum bunun yerine razer gibi kaliteli klavye almadığıma pişman olunur mu

Böyle klavyeler attığınızda daha çok arada kalıyor insan gerçekten :D
çünkü şekil açısından çok başarılı markayı tanımıyorum sadece.
olursun hocam razer al geç

umtb

80+
Bazı markalar burada çok büyütülüyor garanti olanı alıp geçmek bazen en iyisi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan

razer yeşiller geceleri cidden rahatsız edebiliyor onun dışında marka konusundada custom klavyeler şuan razerdanda logitechdende steelseriesdende daha kaliteli diyebilirim

Top Bottom