Klavye nedir?
Tuş bozulmuştur hocam veya içine toz filan kaçmıştır hava filan tutmayı deneyin bir daha da o tarz bir klavye almayın bu devirde hotswap olmayan klavyeyi eve sokmayınAsus ROG Strix Scope RX
O ne oluyor?Tuş bozulmuştur hocam veya içine toz filan kaçmıştır hava filan tutmayı deneyin bir daha da o tarz bir klavye almayın bu devirde hotswap olmayan klavyeyi eve sokmayın![]()
ciddi misiniz hocamO ne oluyor?![]()
Ne o yeniyor mu?ciddi misiniz hocam![]()
attack shark x85pro, attack shark x68 he ve ya bı tık üstü vgn a75 e bakabilirsiniz hocam hangisi hoşunuza giderseNe o yeniyor mu?şaka yapıyorum klavye önerisi bekliyorum
![]()
onlarla alakası olmayabilir hocam ilk klavyem mekanik ama hs değildi üslememe temizlememe rağmen düzelmedi garantiye yollamıştım.Yapışkan tuşlarla alakası olabilir mi? Geçen oraları kurcalayarak halletmiştim.
switch değişebilirsin boşuna masraf yapma benceNe o yeniyor mu?şaka yapıyorum klavye önerisi bekliyorum
![]()
Bu klavyelerin switch değişmiyor ya mecbur yenisini alcaz.switch değişebilirsin boşuna masraf yapma bence
Bi basılı kalıyor bi çalışmıyor yani anlayacağınız gitmiş üstüne su içtikonlarla alakası olmayabilir hocam ilk klavyem mekanik ama hs değildi üslememe temizlememe rağmen düzelmedi garantiye yollamıştım.
vgn a75 ne güzelmiş böyle. Kalite olarak nasıl? Arkadaşımattack shark x85pro, attack shark x68 he ve ya bı tık üstü vgn a75 e bakabilirsiniz hocam hangisi hoşunuza giderse