Neler Yeni

Klavye modlarının birinde bazı tuşlar farklı renk yanıyor.

uncattivo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ivo
Diğer modlarda sorun yok fakat modların birinde tüm tuslar beyaz yanarken esc tuşu kırmızı yanıyor. AltGr ve Fn tuşu hiç yanmıyor bunun bi çözümü var mı önceden böyle değildi
Klavye: Redragon Aryaman

Myers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Özdemir
Yanmayan tuşlar ve esc tuşu diğer modlarda RGB nin bütün renklerini ayrı ayrı verebiliyorsa ledlerde sıkıntı yok demektir. Yazılımsal olabilme ihtimali var. Bu modelde yazılım çalışıyor mu?

uncattivo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ivo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanmayan tuşlar ve esc tuşu diğer modlarda RGB nin bütün renklerini ayrı ayrı verebiliyorsa ledlerde sıkıntı yok demektir. Yazılımsal olabilme ihtimali var. Bu modelde yazılım çalışıyor mu?
Diğer modlarda hiçbir sorun yok. Modelin yazılım desteği yok. Klavye renk ayarlarını sıfırlayabileceğim bir yöntem var mı belki o şekil düzelir

Myers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Özdemir
Diğer modlarda hiçbir sorun yok. Modelin yazılım desteği yok. Klavye renk ayarlarını sıfırlayabileceğim bir yöntem var mı belki o şekil düzelir
Fn + ESC ye birkaç saniye basılı tutunca resetliyormuş sanırım ama kullandığım model olmadığı için emin değilim reddit te gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

redditte buna benzer başka sıkıtnı yaşayanlar da olmuş klavyenin kronik sıkıntısı olabilir.

uncattivo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ivo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fn + ESC ye birkaç saniye basılı tutunca resetliyormuş sanırım ama kullandığım model olmadığı için emin değilim reddit te gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

redditte buna benzer başka sıkıtnı yaşayanlar da olmuş klavyenin kronik sıkıntısı olabilir.
Klavyenin v2 versiyonunun yazılımını kurdum düzeldi. Yardımcı olduğun için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,626
Üyeler
169,589
Son üye
kubilaytasdelen
Top Bottom