Nightingalee
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- Enes mamur
Arkadaşlar dediğim gibi sorunum bazı olaylar yaşadım babam yüzünden anakartın ekran kartı girişi kırıldı bende yeni geçici 2.el anakart aldım ve sorun yoktu Bi yerde annem anakartın 24 pin şeyini kesti psunundu babam tamir etti sayılır ancak bir yerde başlıkta bahsettiğim sorun oldu bios pili falan filan çıkartarak çözmeye çalıştım olmadı dedim yeni bir psu lazım ileriye dönük olması açısından 850w yeni psu aldım gerekli kabloları taktım ardından ilk 1 2 dakika olmadı sonra bir ekran geldi ramlerin şu dram hızımı ne varya onla alakalı biletler diyordu f2 bastım biosa attı ne yapacağımı bilemedim next dedim ve tekrardan böyle oldu bende ramlerle alakalı sanırım sorun dedim ve tüm ramleri çıkarttım 1 tanesini taktım ve hala gelmedi bende kapatma düğmesini basılı tuttum ve jbat1jcı1 yazan bir şeyin altında Led mavi yanıp sönüp duruyordu 2.yi taktım yine ekrana fln bişi gelmedi ama ledde yanmadı kapatınca 3.üncü dede Led yandı 4.dede Led yandı üstüne ekran kartının fanı başta dönüyor birkaç saniye sonra duruyor cpu fanı durmadan dönüyor ekstra arkada duran ganda çalışmıyor
GTX 1070
İ7-4790k
4 tane 4gb ram
Z97 Gaming anakart
High Power Performance Gold 850w PSU
arkadaşlar sorunum ne olabilir saatlerdir çözmekle uğraşıyorum bir türlü beceremedim
Ek olarak dediğim kasanın arkasındaki fanı elimle bilgisayar açıkken döndürmeye çalışınca o döndü ne alaka bilmiyorum
2 tane ram taktım böyle bir ekran geldi ne yapmalıyım
normalde 2 tane disk ol ası lazımssd ve hdd niye bilmiyorum sadece biri var ve bu dediğim biosa giden yer
GTX 1070
İ7-4790k
4 tane 4gb ram
Z97 Gaming anakart
High Power Performance Gold 850w PSU
arkadaşlar sorunum ne olabilir saatlerdir çözmekle uğraşıyorum bir türlü beceremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak dediğim kasanın arkasındaki fanı elimle bilgisayar açıkken döndürmeye çalışınca o döndü ne alaka bilmiyorum
2 tane ram taktım böyle bir ekran geldi ne yapmalıyım
normalde 2 tane disk ol ası lazımssd ve hdd niye bilmiyorum sadece biri var ve bu dediğim biosa giden yer
Son düzenleme: