Klavye önerisi bütçe 2000TL

VeV1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
450
Bütçe
2000
Selamlar dostlar şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim. Benim masamda mouse için pek alan yok ve standart klavye kullanıyorum.
Bu tarz bir klavye arıyorum. Bütçe 2k
asdasd.webp

Örnek klavye link
Nedeni ise nümerik tuşlara ihtiyacım yok ve %75 diye adlandırılan küçüklüğü benim için daha kullanışlı olur. Ama aynı zamanda tuşların çok sıkışık olmasını istemiyorum. Görseldeki gibi klavyenin belli yerinde ses açma kapama seçeneği olursa harika olur.

Bütçem 2k ama daha düşük veya taksit ile ödeme kolaylığı olan bir öneriye açığım teşekkürler.

Bu attığınız membran olabilir hocam.
Sinerji de Royal Kludge klavyeler oldukça uygun fiyattalar. Beğendiğiniz modeli alabilirsiniz bütçenize uygun çok fazla model var.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Selamlar dostlar şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim. Benim masamda mouse için pek alan yok ve standart klavye kullanıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Örnek klavye link
Nedeni ise nümerik tuşlara ihtiyacım yok ve %75 diye adlandırılan küçüklüğü benim için daha kullanışlı olur. Ama aynı zamanda tuşların çok sıkışık olmasını istemiyorum. Görseldeki gibi klavyenin belli yerinde ses açma kapama seçeneği olursa harika olur.

Bütçem 2k ama daha düşük veya taksit ile ödeme kolaylığı olan bir öneriye açığım teşekkürler.
ben bunu aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Örnek klavye link

senin attığın daha iyiymiş la aslında

• Beğen
Bu attığınız membran olabilir hocam.
Sinerji de Royal Kludge klavyeler oldukça uygun fiyattalar. Beğendiğiniz modeli alabilirsiniz bütçenize uygun çok fazla model var.
membranmış evet kendileri de öyle söylüyor. Bu ne demek oluyor?
Bu arada sessizliği de benim için iyi olur diye düşünüyordum.

ben bunu aldım

senin attığın daha iyiymiş la aslında
hangisi ?

hangisi ?
benim attığım mekanik hotswap ama türkçe karakterler yokmuş alırken görmemişim ama

• Beğen

hangisi ?
Hocam membran şöyle anlatayım:
Tuşu bastığınızda tuşun altındaki plastik çıkıntı tuşun yuvasında aşağıda bulunan silikon pede baskı uygulayarak devreye elektrik sinyali göndererek çalışan bir klavye türü.

Kaliteli membran klavyeler sorunsuz bir deneyim yaşatıyor. Ancak mekanik klavyelerin hissiyatı vs. membrana göre çok daha iyi.
Daha az gecikme sunuyorlar ve basma tepkisi membran klavyelere göre çok daha güzel.
Silent switch bir klavye alabilirsiniz ya da red switch.

hangisi ?
ilk attığın güzelmiş hem küçük hem tüm tuşlar var (fotosu olan)

• Beğen
ilk attığın güzelmiş hem küçük hem tüm tuşlar var (fotosu olan)
ama pahalı maalesef 2900 lira hem de taksit seçeneği yok

@Volkan:/ @OrkunJJ
klavye
bunu alacağım indirim ile 900 liraya denk gelecek peşin fiyatına 3 taksit var aylık 300e iyi olacak gibi ne dersiniz?

klavye
bunu alacağım indirim ile 900 liraya denk gelecek peşin fiyatına 3 taksit var aylık 300e iyi olacak gibi ne dersiniz?
Senin tercihin hocam ancak membran klavye almadan önce ürünü iyice araştırman gerek.
Uzun vadede bir sorun yaşatırmı felan gibisinden.
Asus Tuf K1 kullanmıştım mesela, 3-4 sene bana sorun çıkarmadı, birkaç tuş ara ara basmamaya başlamıştı.
Genelde tuş basmama sorunları olabiliyor ve bu tuşların altına membranın üzerine toz kir vs. doluyor yine bu basmama sorunlarını yaşatabiliyor.
Mekanik klavyelerde donanımsal veya yazılımsal bir arıza sorun vs. olmadığı sürece klavyenin arasına kum bile doldursan çalışıyorlar.
Uzun ömürlülük açısından ben yine mekanik tavsiye ediyorum.

Royal Kludge M75 Siyah
Royal Kludge M75 Beyaz / Mavi

Şu klavyelere bir bak.
Ek olarak şunu da belirteyim: Bu klavyeler hot swap yani switchleri değiştirilebiliyor. En büyük artıları da bu. Switchlerinde bir sorun olduğunda yeni bir switch temin edip kolayca değiştirebiliyorsun. Veyahut daha çok custom klavye yapmak isteyenler için artısı oluyor. Kendi istediği switch setini alıp komple değiştiriyorlar ve kendi beğendiği keycapsleri takıyorlar.

• Beğen
Senin tercihin hocam ancak membran klavye almadan önce ürünü iyice araştırman gerek.
Uzun vadede bir sorun yaşatırmı felan gibisinden.
Asus Tuf K1 kullanmıştım mesela, 3-4 sene bana sorun çıkarmadı, birkaç tuş ara ara basmamaya başlamıştı.
Genelde tuş basmama sorunları olabiliyor ve bu tuşların altına membranın üzerine toz kir vs. doluyor yine bu basmama sorunlarını yaşatabiliyor.
Mekanik klavyelerde donanımsal veya yazılımsal bir arıza sorun vs. olmadığı sürece klavyenin arasına kum bile doldursan çalışıyorlar.
Uzun ömürlülük açısından ben yine mekanik tavsiye ediyorum.

Royal Kludge M75 Siyah
Royal Kludge M75 Beyaz / Mavi

Şu klavyelere bir bak.
Ek olarak şunu da belirteyim: Bu klavyeler hot swap yani switchleri değiştirilebiliyor. En büyük artıları da bu. Switchlerinde bir sorun olduğunda yeni bir switch temin edip kolayca değiştirebiliyorsun. Veyahut daha çok custom klavye yapmak isteyenler için artısı oluyor. Kendi istediği switch setini alıp komple değiştiriyorlar ve kendi beğendiği keycapsleri takıyorlar.
öneriniz tam yerinde çok iyi bir tercih olurdu ama maalesef bütçe kıyaslaması nedeniyle hepsiburadadakini tercih ettim çok teşekkür ederim.

öneriniz tam yerinde çok iyi bir tercih olurdu ama maalesef bütçe kıyaslaması nedeniyle hepsiburadadakini tercih ettim çok teşekkür ederim.
Rica ederim :)

• Beğen

klavye
membran keyif vermez bence bütçe çok ciddi düşükse gamepower lyra al 699 a düşer cuma akşamı

• Beğen
Geri