Neler Yeni

Yardım Klavye önerisi istiyorm

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Tayfun Balım
hocam ornata v3x in harfları çok çabuk siliniyor kendim kullandım önermiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavye alicam ama gece falan oynarken cok ses cikaran bisey istemiyorum evde hastam var rahatsiz olabilir bilgisi olan yardim ederse sevinirim
Xpg summoner cherry mx speed silver switch alabilirsin, aktif olarak kullanıyorum tuş sesi az, full rgb, bilek destekli full klavye fiyatı 1.5 1.8 k arası değişiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: GB93
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
hocam ornata v3x in harfları çok çabuk siliniyor kendim kullandım önermiyorum.

Xpg summoner cherry mx speed silver switch alabilirsin, aktif olarak kullanıyorum tuş sesi az, full rgb, bilek destekli full klavye fiyatı 1.5 1.8 k arası değişiyor
XPG summonerlar kalite anlamında kötüler cherry mxlerde yay sesi çok yaygın artık

Tamam böyle seçenekler olması çok iyi oluyor

Tamam bakicam teşekkür ederkm
@omerkok_49 almıştı önerdiğim klavyeyi ona sorabilirsin iyi mi kötü mü diye için rahatlar.

• Beğen

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Tayfun Balım
XPG summonerlar kalite anlamında kötüler cherry mxlerde yay sesi çok yaygın artık

@omerkok_49 almıştı önerdiğim klavyeyi ona sorabilirsin iyi mi kötü mü diye için rahatlar.

Yay sesi var ancak silver switch yarım baskıyla bile çalıştığı için pek ses çıkarmıyor. Full ve mekanik arıyorsa alabileceği en ucuz seçeneklerden biri bu. Hiç ses çıkmasın diyorsa membran alıp geçmeli bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
Yay sesi var ancak silver switch yarım baskıyla bile çalıştığı için pek ses çıkarmıyor. Full ve mekanik arıyorsa alabileceği en ucuz seçeneklerden biri bu. Hiç ses çıkmasın diyorsa membran alıp geçmeli bence
Black switch daha sessiz çalışıyor membranlardan açıkçası :D silver switch herkesin kullanımına uygun değil çok hafif bir switch.

• Beğen

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,187
İsim
yusuf ecer
  • Beğen

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Tayfun Balım
Black switch daha sessiz çalışıyor membranlardan açıkçası :D silver switch herkesin kullanımına uygun değil çok hafif bir switch.
Black switch deneme şansım olmadı henüz, haklısınız çok hassas olduğu için yazım hatası yapılabiliyor. Düşük profilli klavye kullanmış olan kişilere sorun çıkarmaz da yüksek profilli tuş kullanmaya alışkın kişileri rahatsız edebilir.
Arkadaşa logitech k380 mi önersek 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
Black switch deneme şansım olmadı henüz, haklısınız çok hassas olduğu için yazım hatası yapılabiliyor. Düşük profilli klavye kullanmış olan kişilere sorun çıkarmaz da yüksek profilli tuş kullanmaya alışkın kişileri rahatsız edebilir.
Arkadaşa logitech k380 mi önersek 😁
Aman Logitech Allaha yakın bizden uzak olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Razer Ornata Chroma V3 X öneririm. Kullanıyorum, gayet memnunum. Ses vs. yönünden sizi rahatsız etmez. Membran bir klavye zaten mekanik değil.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri