switch olarak ne kullanırsın sesli mi sessiz miMekanik RGB klavye önerisinde bulunabilir misiniz?
Hocam yurt dışından maalesef alamıyorum Türkiye den önerir misiniz??![]()
Royal Kludge RK68/RK855 Mekanik Klavye 68 Tuş RK Anahtar Değiştirilebilir Kablosuz bluetooth 5.1 Çift Modlu Type-C Kablolu RGB Arka Aydınlatmalı RK68 Oyun Klavyesi
Yalnızca US$55.99, en iyi Royal Kludge RK68/RK855 Mekanik Klavye 68 Tuş RK Anahtar Değiştirilebilir Kablosuz bluetooth 5.1 Çift Modlu Type-C Kablolu RGB Arka Aydınlatmalı RK68 Oyun Klavyesi online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
Red olsun hocamswitch olarak ne kullanırsın sesli mi sessiz mi
bu güzel duruyoHocam yurt dışından maalesef alamıyorum Türkiye den önerir misiniz??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Red olsun hocam
bu varbu güzel duruyo
![]()
Everest Kb-hx7 Bluesky 21 Işık Efektli Red Swıtch Bilek Destekli Mekanik Profesyonel Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Everest Kb-hx7 Bluesky 21 Işık Efektli Red Swıtch Bilek Destekli Mekanik Profesyonel Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam yurt dışından maalesef alamıyorum Türkiye den önerir misiniz??
Red olsun hocam
bu aralarından beğendiğimbu güzel duruyo
![]()
Everest Kb-hx7 Bluesky 21 Işık Efektli Red Swıtch Bilek Destekli Mekanik Profesyonel Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Everest Kb-hx7 Bluesky 21 Işık Efektli Red Swıtch Bilek Destekli Mekanik Profesyonel Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu var
üstteki modeli de ben önericektim arkadaş attı oda güzel klavye![]()
XPG Summoner Mini RGB Red Switch Türkçe Kablolu Gaming Klavye
XPG SUMMONER MINI, tam boyutlu bir klavyenin form faktörünün yalnızca %60’ına sahip olup, özel verimlilik ile işlevselliği mükemmel bir şekilde dengeler.www.gaming.gen.tr
![]()
HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben olsam frisby falan hiç bulaşmam ya xpg summoner yada hp encoderi çeker geçerim (encoder tercihim olur tam boyut olduğundan)bu aralarından beğendiğim
![]()
Frisby Oyuncu Klavyesi Fiyatları & Modelleri - Teknosa
Frisby Gaming klavye modelleri Teknosa'da sizi bekliyor. Frisby Mekanik oyuncu klavyesi, mini gaming klavye ve daha fazlası için hemen tıklayın!www.teknosa.com
üstteki modeli de ben önericektim arkadaş attı oda güzel klavye
firsby kötü marka değilki knk arkadaşım bu klavyeyi kullanıyorben olsam frisby falan hiç bulaşmam ya xpg summoner yada hp encoderi çeker geçerim
summoner ile encoder varken yüzüne bakmam şahsen cherry mx kullanıyor encoder yanlış bilmiyorsamfirsby kötü marka değilki knk arkadaşım bu klavyeyi kullanıyor![]()
kullanış olarak frisby daha güçlü hocam bunlar %60 klayve olduğu için bunu önerdim belki oyun dışında ihtiyacı olur bu tuşlarasummoner ile encoder varken yüzüne bakmam şahsen cherry mx kullanıyor encoder yanlış bilmiyorsam
encoder tam boy hocamkullanış olarak frisby daha güçlü hocam bunlar %60 klayve olduğu için bunu önerdim belki oyun dışında ihtiyacı olur bu tuşlara
bundan bahsetmedim knk bu klavye zaten iyi xpg için dedimencoder tam boy hocam Alıntıyı görüntüle