c4s3rakun
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Xpg ve HP kafama yattı hocam sağolunencoder tam boy hocam Alıntıyı görüntüle
Xpg ve HP kafama yattı hocam sağolunencoder tam boy hocam Alıntıyı görüntüle
tamamdırXpg ve HP kafama yattı hocam sağolun
xpgnin tam boyu bir tık daha tuzlu :/ %60 isteyenlere on numara yinede sonunda orta yolda buluştuk :dbundan bahsetmedim knk bu klavye zaten iyi xpg için dedim![]()
hocam bende rampage in %60 olanı var baya memnunumxpgnin tam boyu bir tık daha tuzlu :/ %60 isteyenlere on numara yinede sonunda orta yolda buluştuk :d
yok knkHP RGB mi hocam
xpg almanı öneririmHP RGB mi hocam
rgb değil ancak tam boy isterseniz onu almanızı öneririm %60 derseniz eğer summoner mini alabilirsinizHP RGB mi hocam
Peki teşekkür ederim xpg çok güzel zatenhocam bende rampage in %60 olanı var baya memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok knk
xpg almanı öneririm
Xpg alacağım hocam sağolunrgb değil ancak tam boy isterseniz onu almanızı öneririm %60 derseniz eğer summoner mini alabilirsiniz
hocam söylemişken bakmak isterseniz bende bundan var zamanında 1200 tl den almıştım şuan piyasada bile yokrgb değil ancak tam boy isterseniz onu almanızı öneririm %60 derseniz eğer summoner mini alabilirsiniz
Hangisi?hocam söylemişken bakmak isterseniz bende bundan var zamanında 1200 TL den almıştım şuan piyasada bile yok
![]()
Rampage Ally K11 Beyaz 12 Işık Modlu Red Switch Mekanik Antighosting Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
Ally K11 Beyaz 12 Işık Modlu Red Switch Mekanik Antighosting Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
bu attığım rampage hocam ama blue switch olanı var bendeHangisi?
beyaz isteyenler için iyide kaliteli bişeyler isteyenler için çok iyi değil ayrıca siz daha ucuza almışınızdır hem daha ucuza aldıysanız güzel hayırlı olsun (encoder summoner tarzı klavyelerden bahsediyorum)hocam söylemişken bakmak isterseniz bende bundan var zamanında 1200 TL den almıştım şuan piyasada bile yok
![]()
Rampage Ally K11 Beyaz 12 Işık Modlu Red Switch Mekanik Antighosting Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
Ally K11 Beyaz 12 Işık Modlu Red Switch Mekanik Antighosting Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
encoder yada summonerdan şaşmayın derimHangisi?
şuana kadar bi sıkıntı olmadı hocam rampage de kalite konusunda o kadar kötü değilbeyaz isteyenler için iyide kaliteli bişeyler isteyenler için çok iyi değil ayrıca siz daha ucuza almışınızdır hem daha ucuza aldıysanız güzel hayırlı olsun (encoder summoner tarzı klavyelerden bahsediyorum)
encoder yada summonerdan şaşmayın derim