Öneri Klavye önerisi Max 1000tl

hocam bende rampage in %60 olanı var baya memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok knk

xpg almanı öneririm
Peki teşekkür ederim xpg çok güzel zaten🙂

rgb değil ancak tam boy isterseniz onu almanızı öneririm %60 derseniz eğer summoner mini alabilirsiniz
Xpg alacağım hocam sağolun

rgb değil ancak tam boy isterseniz onu almanızı öneririm %60 derseniz eğer summoner mini alabilirsiniz
hocam söylemişken bakmak isterseniz bende bundan var zamanında 1200 tl den almıştım şuan piyasada bile yok :)

hocam söylemişken bakmak isterseniz bende bundan var zamanında 1200 TL den almıştım şuan piyasada bile yok :)

Hangisi?

hocam söylemişken bakmak isterseniz bende bundan var zamanında 1200 TL den almıştım şuan piyasada bile yok :)

beyaz isteyenler için iyide kaliteli bişeyler isteyenler için çok iyi değil ayrıca siz daha ucuza almışınızdır hem daha ucuza aldıysanız güzel hayırlı olsun (encoder summoner tarzı klavyelerden bahsediyorum)

encoder yada summonerdan şaşmayın derim

beyaz isteyenler için iyide kaliteli bişeyler isteyenler için çok iyi değil ayrıca siz daha ucuza almışınızdır hem daha ucuza aldıysanız güzel hayırlı olsun (encoder summoner tarzı klavyelerden bahsediyorum)

encoder yada summonerdan şaşmayın derim
şuana kadar bi sıkıntı olmadı hocam rampage de kalite konusunda o kadar kötü değil :)

Geri