Klavye önerisi

Izzy

80+
Reaksiyon skoru
12
Herkese selamlar ve hayırlı ramazanlar. Ben gamepower warlock red switch modelini aldım ve memnun kalmadım iade ettim nedeni ise klavyeden gelen o yay sesi insanı gıcık etmeye başlamıştı. Şuan elimde 200-240 tl arası bir para bulunmakta lütfen klavye öneriniz varsa hertürlü klavye fikrine açığım

Herkese selamlar ve hayırlı ramazanlar. Ben gamepower warlock red switch modelini aldım ve memnun kalmadım iade ettim nedeni ise klavyeden gelen o yay sesi insanı gıcık etmeye başlamıştı. Şuan elimde 200-240 TL arası bir para bulunmakta lütfen klavye öneriniz varsa hertürlü klavye fikrine açığım
Buna bakabilirsin
Post automatically merged:

Indirim bekleyip alabilirsin

Herkese selamlar ve hayırlı ramazanlar. Ben gamepower warlock red switch modelini aldım ve memnun kalmadım iade ettim nedeni ise klavyeden gelen o yay sesi insanı gıcık etmeye başlamıştı. Şuan elimde 200-240 TL arası bir para bulunmakta lütfen klavye öneriniz varsa hertürlü klavye fikrine açığım
rampage üzmez bence

Şuanda aciliyeti var aslında benim söylediğim fiyat aralığında olması lazım ekstra param yok şuanda

Beyler yalnız Outemu switch klavyelerin genelinde olan bir sorun bu. Yay sesini istemiyor arkadas ya membran olan G213 ya B120 Turbo ya da yarı mekanik MK110 almalı bu bütçede.

Gamepower James Donkey Rampage falan cidden kalitesiz markalar. Ha iyi olan modelleri var ama fiyatları yüksek fiyatlarını hak etmiyorlar.

Yapmayın lütfen sadece Youtube'daki incelemeleri yerine kullanıcı yorumlarını uzun kullanım yorumlarını ve bağımsız olan forunlardaki incelemelerine sorunlarına bakın lütfen.

Beyler yalnız Outemu switch klavyelerin genelinde olan bir sorun bu. Yay sesini istemiyor arkadas ya membran olan G213 ya B120 Turbo ya da yarı mekanik MK110 almalı bu bütçede.

Gamepower James Donkey Rampage falan cidden kalitesiz markalar. Ha iyi olan modelleri var ama fiyatları yüksek fiyatlarını hak etmiyorlar.

Yapmayın lütfen sadece Youtube'daki incelemeleri yerine kullanıcı yorumlarını uzun kullanım yorumlarını ve bağımsız olan forunlardaki incelemelerine sorunlarına bakın lütfen.
Knk adama g213 onerdik butcemiz yok dedi.
230 liraya ne kadar iyi bir klavye onermemizi bekliyorsun

Mekanik istemiyorsanız şuan aktif g213 kullanıyorum. G213 kullanma sebebim kafa patlatmaması ve gerçekten kaliteli. Eğer illa mekanik olmayacaksa G213 alabilirsin. Merak ettiğin soru olursa klavye ile ilgili cevaplayabilirim.

Knk adama g213 onerdik butcemiz yok dedi.
230 liraya ne kadar iyi bir klavye onermemizi bekliyorsun
Bütçe yok dediğini ben de biliyorum ama mekanik olmayan F/P ama kaliteli markalar alınmalı. Cooler Master, Bloody gibi. Benim dediğim klavye MK110 280tl zaten onu önermiştim eğer indirimde yakalarsa G213 ve MK110 iyi seçenek olur.

Geri