Çözüldü✓ Klavye Tamirini Nerede yapabilirim?

Harun01

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
300
İyi günler arkadaşlar,sahip olduğum %60 type-c klayvenin type-c portunu klavyeden söktüm yanlışlıkla geri lehim yapılması gerekiyor o halledilir ancak klavyede 60 tane tuş var=120 lehim 120 lehimi eritip geri ısıtmaya(hadi hepsini sökmesi type-c portunun oradakilari sökse 25tuş=50 lehim)ne kadar para alır bilen varmı?klavyeyi indirimde 500tlye almıştım çok para vermek istemiyorum tamiri için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

*ayrıca tamiri nereden yapabilirim elektikçidenmi bilgisayar tamircisinden mi...

niye 120 lehimi eritip geri takacaksınız hocam onu anlamadım ki zaten 120 lehimi eritip geri takacak tamirci klavyeden daha yüksek tamir parası alır

niye 120 lehimi eritip geri takacaksınız hocam onu anlamadım ki zaten 120 lehimi eritip geri takacak tamirci klavyeden daha yüksek tamir parası alır
type-c portunun arka tarafında lehim var sabit durması için oranın lehimlenmesi gerekiyor onun içinde bi kısmının lehiminin sökülmesi gerekiyor

anladığım kadarıyla

type-c portunun arka tarafında lehim var sabit durması için oranın lehimlenmesi gerekiyor onun içinde bi kısmının lehiminin sökülmesi gerekiyor

anladığım kadarıyla
anladım hocam kendiniz yapamıyorsanız zaten tamirle klavye parayı hatta daha fazla bile istede haklıdır 120tane lehim diyorsunuz

hocam yarısnı açtırsam mesela 60 lehimle yada 50 lehimle yapılsa ne kadar para alınır?
valla tamirciden tamirciye çok değişir ama 60 tanesini halleden geri kalaan 50liyide halleder ama 50 tane içinde 300tl falan alırlar diye düşünüyorum

anladım armut uygulamasından fiyat öğrensem peki?Orada rekabet olduğu için ucuza ayarlıyabiliryorlar diye biliyorum fakat hang mesleği seçeceğim oradan bilgisayar tamircisi daha uygunmu olur?

anladım armut uygulamasından fiyat öğrensem peki?Orada rekabet olduğu için ucuza ayarlıyabiliryorlar diye biliyorum fakat hang mesleği seçeceğim oradan bilgisayar tamircisi daha uygunmu olur?
ayarlayabilirler hocam o işi bu arada elektronikçiler yapar

Elektronik tamircisine söyle hepsinden tekrar lehim geçmek zor değil 5dk da yapılır 200 civarı tutar bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,682
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri