Öneri Klavye Tuşlarını Nasıl Boyarim

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
75
Arkadaslar elimde Gamepower Ogre RGB Türkçe Qwertzy klavye bulunmaktadır ve ''spacebar, enter, esc, Q, W, A, S, D'' gibi tuşları kendi zevklerime göre boyamak istiyorum... Nasıl yapabilirim bunu, bir bilgisi olan varmı?

Not: Keycap almak istemiyorum çünkü keycapler bana gereksiz pahalı geliyor :/

sprey boya ile şansını deneyebilirsin. astar boyası atıp sonra istediğin boyaya boya daha sağlıklı olur.

Resim yeteneği iyi olan birini bul sen , guaj boya ile boyanır üstünede ince bir vernik. İnternette boyayanlar var onlara bak onların kulladıklarına felan belki sprey boya daya iyi olur emin olamadım şimdi sen o videolara bak çok güzel yapanlar var

Resim yeteneği iyi olan birini bul sen , guaj boya ile boyanır üstünede ince bir vernik. İnternette boyayanlar var onlara bak onların kulladıklarına felan belki sprey boya daya iyi olur emin olamadım şimdi sen o videolara bak çok güzel yapanlar var
Resim yeteneğim az çok var ve evde annem ahşap boyamayla ugrastigindan dolayı guaj boya ve vernikte var ama boya benim klavyenin yüzeyine tutunur mu emin değilim :(

Boya işi ile uğraşan biri değilim ama benim tavsiyem önce küçük bir tuşu boya eğer boyası giderse üzülmeyeceğin şekilde. Spaceyi felan ilk seferde yapma kavradıktan sonra yap annene danışabilirsin plastik boyaları ayrı olabilir şimdiden kg

belki yardımcı olur

Benim klavyenin tuşlarının plastik yapısı biraz farklı o yüzden endişeliyim zaten

Geri