Neler Yeni

Klavye ve mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sahuraka
Bütçe
3000
Bt klavye istiyorum mouseunda kablosu rahatsız etmez ise sorun olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

@umutatwss baya bilgilisiniz mouselarda galiba lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:

Sarı site aula f75 klavye al

Mouse olarak bu olabiir

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sahuraka
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sarı site aula f75 klavye al

Mouse olarak bu olabiir
mouse stokta yok ama

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
umut

yok hocam o kadar bilgili değilim ya :D

klavye olarak alınabilecek en f p ürün şu anda aula f75 şimdi aula f75 dışında bir şey önerin diyenler gelmeden tekrar önereyim bu klavye 2.5k 3k civarına bile satılsa f p olarak alınabilecek bir klavye 1500-1600 civarına klavyeyi halledebiliyorsunuz aula için bedava fiyat hala

mouse olarak garantili, yurtiçi olması şartsa bütçeyi aşmamak adına furylevel z1 kendi sitesinde 1400 tl ama bana kalırsa en azından temudan 90 gün garantili diyebileceğimiz ajazz 159 pro önerirdim hatta kredifırsatı kampanyası ile 700 tl geri kredi iadesi alabilirsiniz hesabınıza 1 haftada toplam 700tl kredi iade alıyorsunuz.

eğer garanti şart değilse sarı site üzerinden 1600-1800 civarı fiyata 159 apex çok rahat bulunabilir boyut olarak biraz küçük mouse ama fiyatına göre çok iyi ürün

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sahuraka
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam o kadar bilgili değilim ya :D

klavye olarak alınabilecek en f p ürün şu anda aula f75 şimdi aula f75 dışında bir şey önerin diyenler gelmeden tekrar önereyim bu klavye 2.5k 3k civarına bile satılsa f p olarak alınabilecek bir klavye 1500-1600 civarına klavyeyi halledebiliyorsunuz aula için bedava fiyat hala

mouse olarak garantili, yurtiçi olması şartsa bütçeyi aşmamak adına furylevel z1 kendi sitesinde 1400 tl ama bana kalırsa en azından temudan 90 gün garantili diyebileceğimiz ajazz 159 pro önerirdim hatta kredifırsatı kampanyası ile 700 tl geri kredi iadesi alabilirsiniz hesabınıza 1 haftada toplam 700tl kredi iade alıyorsunuz.

eğer garanti şart değilse sarı site üzerinden 1600-1800 civarı fiyata 159 apex çok rahat bulunabilir boyut olarak biraz küçük mouse ama fiyatına göre çok iyi ürün
garanti kesinlikle şart değil iyi olsun yeter

eywen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Eymen

klavye olarak hyperx alloy origins red switch %65 kullanıyorum
mouse olarakda delux m800 pro ikisindende gayet memnunum mouseda rgb yok onu belirteyim.
ayrıca mouseda 3 adet mod var kablolu,kablosuz ve bl

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Ferhat Bilgi

Dareu ek871gtr klavye klavye olarak bunu önerebilirim kablosuz hotswap

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
umut
aula varken dareu ek871gtr çok saçma bir öneri olur 200 300 lira daha verip aula alabiliyorsunuz karşılaştırma yapacak olursak dareu doğal olarak Türkiye içi bu fiyatta bomboş kasaya sahip herhangi bir yalıtım ya da gasket gibi özellikler yok sitede abs keycaps olduğu belirtilmiş, pcb olarak videoları izlediğimde büyük ihtimalle giriş seviye hotswap bir pcb kullanıyor kuzey ışıklandırmaya sahip onun dışında galiba switch olarak kailh red kullanıyor leobog reaper daha iyi bir tercih olur aula %75 bir klavye ve knob bulundurması da ekstra artıları aula varken alınabilecek bir klavye değil kısacası her türlü aula daha iyi tercih olur

klavyede garanti önemli değil bu arada hotswap bir pcbye sahipse switch değişip devam edersin pcb kolay kolay bozulmuyor zaten en kötü hot swap soketinde sorun çıkarsa onu değiştirebilirsin 10 lira maliyeti var

Top Bottom