Bence fps oyunları oynuyosan maouse ama fortnite içinse klavyeDaha önce konu açmıştım 500 Altına mekanik klavye alınmaz falan gibi yorumlar geldi bende kararsız kaldim sizce elimde olan bütçeyle fiyat ağırlığıni mouse mi vereyim klavyeyemi?
+1Oynadığın oyuna bağlı fps ise mouse moba falansa klavye
mouseDaha önce konu açmıştım 500 Altına mekanik klavye alınmaz falan gibi yorumlar geldi bende kararsız kaldim sizce elimde olan bütçeyle fiyat ağırlığıni mouse mi vereyim klavyeyemi?
ASDIBASIFOHQWPIFPQWHFPQWIFOBQHIPAS98FYIASJklavyenin ısıkları daha fazla o yüzden klavye
mouse
genelde mouse daha önemlidir bence
klavyenin ısıkları daha fazla o yüzden klavye
mouse'un daha önemli olduğunu düşünüyorum.
beyler bi tarihe baksaydınız bu konu nasıl hortladı böyle .d Bu arada klavye aldım monster pusat k3 pro .ASDIBASIFOHQWPIFPQWHFPQWIFOBQHIPAS98FYIASJ
hayırlı olsunbeyler bi tarihe baksaydınız bu konu nasıl hortladı böyle .d Bu arada klavye aldım monster pusat k3 pro .
Hayırlı olsun.beyler bi tarihe baksaydınız bu konu nasıl hortladı böyle .d Bu arada klavye aldım monster pusat k3 pro .
kanka konuyu başka biri hortlattı sanırım çünkü anasayfamda direk önüme çıktıbeyler bi tarihe baksaydınız bu konu nasıl hortladı böyle .d Bu arada klavye aldım monster pusat k3 pro .