Neler Yeni

Yardım Klavyenin Tuşları Bozuldu

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
PichHasso
Merhaba arkadaşlar,
Mavi switchli rampagein bi klavyesini aldım. Aldığımın ilk haftası kahve döküldü :( Başlarda sorun yoktu bir kaç hafta falan sorun oluşmadı hiç ama daha sonra "d" ve "a" tuşuna basarken kimi zaman hiç basmıyor kimi zaman ise "aaaa" "ddddd" tarzında tek dokunuşta böyle yazıyor. Bu sorunumun biz çözümü var mıdır. Switch değiştiriliyorsa onu da değiştirebilirim. Lütfen yardımcı olur musunuz.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Klavyenin modeli önemli rampage gömülmüş switch halinde olan klavyeleri var onlar değiştirilmez, haliyle kutu içine switch koymaz ama değiştiriliyorsa genellikle kutu içine iki tane yedek switch koyuyorlar, bunlar yoksa segment'i arayıp destek alabilirsin (dökülme olayı vs hiç girme bu konulara),

kahve şekerli ise tuş raylarına tutunmuş olabilir, optik switchli modelleri de var, optik switchliler değiştirilebiliyor, söküp buharı çıkmayan sıcak suda 2 dakika bekletip hemen erimeyecek bir poşet içinde fırında 1 saat 50 °C'de ısıtsan düzeliyor optik switchler, bahsettiğim switchler hydra r7'e ait tabi, benim de döküldü, adamlar 400 TL para isteyince endüstriyel ev uygulamalarıyla sonuçlandırdım.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
PichHasso
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavyenin modeli önemli rampage gömülmüş switch halinde olan klavyeleri var onlar değiştirilmez, haliyle kutu içine switch koymaz ama değiştiriliyorsa genellikle kutu içine iki tane yedek switch koyuyorlar, bunlar yoksa segment'i arayıp destek alabilirsin (dökülme olayı vs hiç girme bu konulara),

kahve şekerli ise tuş raylarına tutunmuş olabilir, optik switchli modelleri de var, optik switchliler değiştirilebiliyor, söküp buharı çıkmayan sıcak suda 2 dakika bekletip hemen erimeyecek bir poşet içinde fırında 1 saat 50 °C'de ısıtsan düzeliyor optik switchler, bahsettiğim switchler hydra r7'e ait tabi, benim de döküldü, adamlar 400 TL para isteyince endüstriyel ev uygulamalarıyla sonuçlandırdım.
Çok teşekkür ederim bu kadar detaylı yardımın için bunları uygulamayı düşünüyorum. Tabi eğer dediğin gibi bir klavye ise

https://www.hepsiburada.com/rampage...uncu-klavyesi-p-HBV000017VKGJ?magaza=Nethouse

bakabilir misin bu klavyeyi aldım ben
Ayrıca içinde yedek switch gelmedi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,390
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba arkadaşlar,
Mavi switchli rampagein bi klavyesini aldım. Aldığımın ilk haftası kahve döküldü :( Başlarda sorun yoktu bir kaç hafta falan sorun oluşmadı hiç ama daha sonra "d" ve "a" tuşuna basarken kimi zaman hiç basmıyor kimi zaman ise "aaaa" "ddddd" tarzında tek dokunuşta böyle yazıyor. Bu sorunumun biz çözümü var mıdır. Switch değiştiriliyorsa onu da değiştirebilirim. Lütfen yardımcı olur musunuz.
Garantisi varsa gönderin.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Çok teşekkür ederim bu kadar detaylı yardımın için bunları uygulamayı düşünüyorum. Tabi eğer dediğin gibi bir klavye ise

https://www.hepsiburada.com/rampage...uncu-klavyesi-p-HBV000017VKGJ?magaza=Nethouse

bakabilir misin bu klavyeyi aldım ben
Ayrıca içinde yedek switch gelmedi
kristal switchler değiştirilmiyor video incelemelerine baktım, bahsettiğim işlemler gerçekleştirilemez, garantiye göndermen daha doğru olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbul hacıosman m2 metro hattına yakın yerlerde ikamet ediyorsan bilgi üniversitesi kuştepe kampüsünün aşağısında segment destek ofisi direk elden 1-2 günde halledilebiliyor

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
PichHasso
Garantisi varsa gönderin.
garanti dışı kalır diye gördermek istemedim ya :/
kristal switchler değiştirilmiyor video incelemelerine baktım, bahsettiğim işlemler gerçekleştirilemez, garantiye göndermen daha doğru olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbul hacıosman m2 metro hattına yakın yerlerde ikamet ediyorsan bilgi üniversitesi kuştepe kampüsünün aşağısında segment destek ofisi direk elden 1-2 günde halledilebiliyor
Ağrıda oturuyorum :D o zaman ben garantiye göndereyim sizlerin de tavsiyesi ile çok teşekkür ederim sizlere

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,390
İsim
Oğuz Oğuz

Ağrıda oturuyorum :D o zaman ben garantiye göndereyim sizlerin de tavsiyesi ile çok teşekkür ederim sizlere
Kalmaz everestin garantisi güzeldir.
Değişim yapabilirler.
Benim moseulerim hep yenisi ile değiştiriyorlardı.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
PichHasso
Kalmaz everestin garantisi güzeldir.
Değişim yapabilirler.
Benim moseulerim hep yenisi ile değiştiriyorlardı.
bana böyle dediler hep ürün aldığım şirketler için ama kimse benim için böyle yapmadı ekran kartı klavye mouse ram hep sıfır ile değişim yapıyor dediler ne zaman göndersem hep aynı ürünümü geri yolladılar bana :(
teknoloji konusunda çok şanssız bir insanım :D

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,390
İsim
Oğuz Oğuz
bana böyle dediler hep ürün aldığım şirketler için ama kimse benim için böyle yapmadı ekran kartı klavye mouse ram hep sıfır ile değişim yapıyor dediler ne zaman göndersem hep aynı ürünümü geri yolladılar bana :(
teknoloji konusunda çok şanssız bir insanım :D
Valla bana hep yenisini verdiler garantiden ben olsam şansımı denerdim.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,390
İsim
Oğuz Oğuz

Garipbirfizikci

80+ Bronze

dostum rampage ürünü çinden getiriyor, değiştirilebilir parça olsa içinde veriyorlar değiştirilemez parça ise yenisini veriyorlar, rampage ürün başına %300 gibi bir oranla kazanıyor, segmentin yanında oturuyordum ben, bir de toptancı vardı yanda klavyemin tuşu bozulmuştu, yeni klavyeler çıkacak paranızı iade edelim istersen onlardan alın demişti, öyle bir olayları var, kulaklığım bozulmuştu, toptancıdan bedavaya yenisini al biz konuştuk demişti müşteri hizmetleri

Top Bottom