Neler Yeni

KLAVYEYE MADEN SUYU DÖKÜLDÜ

Sythe_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
üveys özata
Akşam klavyeye maden suyu dökülmüş tam olarak ne zaman döküldü bilmiyorum ama daha kurumamıştı ve çok fazla dökülmediğinden eminim şişenin çeyreği dökülmüştür belki dökülen kısmı çoğu masaya gelmiş zaten kalan bikısmı içinde diğer kısmı tuşların üstündeydi hemen yan çevirdim biraz maden suyu çıktı kalanını emdim sonra windows altg ve ctrl tuşu kendiliğinden basıyordu tuşların hepsini söktüm klavyeyi açamadım ters çevirdim sabah kontrol ettiğimde bi sıkıntı yok ama windows tuşuna basıp çektiğim uygulamada basılı olarak gösteriyor ve sağ alt tuşuna bastığımda ctrlye basıyor ne yapmam lazım
Klavyenin Markası : https://www.rampage.com.tr/tr/urun/...o-tuslu-standli-turkce-gaming-oyuncu-klavyesi

Alıntı

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,495
İsim
.
Akşam klavyeye maden suyu dökülmüş tam olarak ne zaman döküldü bilmiyorum ama daha kurumamıştı ve çok fazla dökülmediğinden eminim şişenin çeyreği dökülmüştür belki dökülen kısmı çoğu masaya gelmiş zaten kalan bikısmı içinde diğer kısmı tuşların üstündeydi hemen yan çevirdim biraz maden suyu çıktı kalanını emdim sonra windows altg ve ctrl tuşu kendiliğinden basıyordu tuşların hepsini söktüm klavyeyi açamadım ters çevirdim sabah kontrol ettiğimde bi sıkıntı yok ama windows tuşuna basıp çektiğim uygulamada basılı olarak gösteriyor ve sağ alt tuşuna bastığımda ctrlye basıyor ne yapmam lazım
Klavyenin Markası : https://www.rampage.com.tr/tr/urun/...o-tuslu-standli-turkce-gaming-oyuncu-klavyesi

Alıntı
Geçmiş olsun komple söküp silmeyi dene

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Distile su oksijenli su gibi önerilen sıvılar var bu tarz bir ürünle switchi temizlemen gerek. Şahsen neyle yıkarsan yıka risk vardır diye düşünüyorum ama hiç kullanamamaktansa denemeye değer.
Ben 1 şişe maden suyu dökünce çoğu tuş basmiyordu asetonla yıkadım kasa rengi fümeye döndü ama 1 senedir sorun çıkarmıyor. Ama tuşları asetonla sakın yıkama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,044
Üyeler
171,299
Son üye
Zytech
Top Bottom