Kendimce yaptığım araştırmalarla bu modeller arasındayım. Kaira Markasına Wifi kontrol özelliği ve fiyat konusunda biraz daha sıcak bakıyorum. Wifi kontrol özelliği ne kadar önemli, hangi model F/P olarak iyi yardımcı olursanız sevinirim. Sizlerin de önerilerine açığım.
Not: 12000 BTU VE 18000 BTU Arasında çok kararsızım evimiz 3+1 ama 100 metre kare civarında. Planım şu yönde klimayı odama takıp evi de serinletmesini bekliyorum. Öyle çok bir beklentim yok, Mersin sıcağında evimizde nefes alabilelim yeter.
Buna bakabilirsin arceligin yan markasi spor salonumuzda kullaniyoruz 2 senedir
18binlik arcelik mi 24binlik altus mu deseler 24binlik altus tercih ederim. Bütün evi soğutursun
En ucuz Altus ALK 2440 A++ 24000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Altus ALK 2440 A++ 24000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima özelliklerini incele, 39.456,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Benim yazlık küçük 70m2 2+1 24 btu baymak elegant plus var tüm odaların kapısını açıp klimayı çalıstırınca güzel sogutuyor evi yurt dışı marka alıcaksan mutsıbıshı electrıc, türk malı alıcam dersen baymak başka marka bakma derim
Markalarla ilgilenmiyorum fp olsun iş görsün yeter. Baymak elegant plus 18 olan 42 bin fiyati var bütçemi çok çok aşıyor 12 btu olani 26 bin lira fakat 12nin herkes yetersiz olacağını söylüyor
Samsung, Daikin, Arçelik, Sıgma Satış yapıyoruz müşterilerde gayet memnun. Bir kaç kişinin dediği gibi Arçelik Aliminyum boru takabiliyor. Almadan önce Müşteri Hizmetlerine bu konu hakkında bilgi istediğini söylediğinde hangi modelde takılıp takılmadığını söylüyorlar zaten.