Mille sıcaktan bunaldığı icin klima alır ben hala odamda ısınsın die elktrikli soba yakıyorum gercekten enterasanDostlar selamlar, klima arayışındayım bir an önce karar verim almam gerekiyor.
Kendimce yaptığım araştırmalarla bu modeller arasındayım. Kaira Markasına Wifi kontrol özelliği ve fiyat konusunda biraz daha sıcak bakıyorum. Wifi kontrol özelliği ne kadar önemli, hangi model F/P olarak iyi yardımcı olursanız sevinirim. Sizlerin de önerilerine açığım.
Not: 12000 BTU VE 18000 BTU Arasında çok kararsızım evimiz 3+1 ama 100 metre kare civarında. Planım şu yönde klimayı odama takıp evi de serinletmesini bekliyorum. Öyle çok bir beklentim yok, Mersin sıcağında evimizde nefes alabilelim yeter.
Hangi modele bakmalıyımDiger odalar icin kesinlikle 18binlik al ve baymak öneririm ic malzeme kalitesinden dolayı
Mitsubishiler 9k btu olanlar 30k fiyatı var yanına yaklasamam bütçe konusundaen uzun ömürlülüüler arçelik diye biliyorum ama soğutma performansı olarak mitshubisiyi öneriyorlar genelde kklimacılar
Bu araştıracağım bakalım ama ailem daha 18k Btu klimaya çok derken bunu nasıl anlatacam bilmiyorumBuna bakabilirsin arceligin yan markasi spor salonumuzda kullaniyoruz 2 senedir
18binlik arcelik mi 24binlik altus mu deseler 24binlik altus tercih ederim. Bütün evi soğutursun
![]()
Altus ALK 2440 A++ 24000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Altus ALK 2440 A++ 24000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Altus ALK 2440 A++ 24000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima özelliklerini incele, 39.456,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Markalarla ilgilenmiyorum fp olsun iş görsün yeter. Baymak elegant plus 18 olan 42 bin fiyati var bütçemi çok çok aşıyor 12 btu olani 26 bin lira fakat 12nin herkes yetersiz olacağını söylüyorBenim yazlık küçük 70m2 2+1 24 btu baymak elegant plus var tüm odaların kapısını açıp klimayı çalıstırınca güzel sogutuyor evi yurt dışı marka alıcaksan mutsıbıshı electrıc, türk malı alıcam dersen baymak başka marka bakma derim
Dediğin ürünü buldum ama onlinelerde bile yok tükenmiş. Diğer sitelerde ise 40 k fiyattaA101e 30kya 18lik samsung klima gelmişti
Gree baktimda 39 bin fiyatı bütçemi aşıyor o yüzden daikinin yan ürünü olduğunu öğrenince kaira modeline gittim greeden.GREE bence baya iyi bi marka. Arçelik vs her şeyi üreten firmalardan almayın bence. Ben kaira kullanıyorum memnunum. Ama gree öneririm daha kaliteli
bölgedeki A101lere sorun dün satışa çıktı belki 1 tane kalmıştırDediğin ürünü buldum ama onlinelerde bile yok tükenmiş. Diğer sitelerde ise 40 k fiyatta
Dikkate alacağımArçelikten uzak dur kesinlikle dış ünitesi bakir yerine alüminyum kullanıyorlar bu da ilerde sorun çıkarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatta alırken sorun dış ünitede bakır mi alüminyum mu kullanıldığını
A101lere bakmaya çıksam şimdi bulsam bile marketler peşin fiyatına 9 taksit yapıyor mubölgedeki A101lere sorun dün satışa çıktı belki 1 tane kalmıştır
eskiden yapıyorlardı şu an bilmiyorum sorman lazımDikkate alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A101lere bakmaya çıksam şimdi bulsam bile marketler peşin fiyatına 9 taksit yapıyor mu
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için dikkate alacağım.