- Bütçe
- 45000
Dostlar merhaba, malum yaz ayları geldi. Odama 24000 BTU'luk bir klima almayı düşünüyorum ama klimalar hakkında bir bilgim yok. Klimadan anlayanlar max 45 bin TL'ye kadar öneride bulunabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam ben LG dualcool 24lük aldım daha öncesinde midea 18lik almıştım ama montaj vs derken pahalıya geldiğinden iptal edip lg aldım. Haberin olsunAynı şekilde bende arıyorum.
Hocam ben LG dualcool 24lük aldım daha öncesinde midea 18lik almıştım ama montaj vs derken pahalıya geldiğinden iptal edip lg aldım. Haberin olsun
![]()
LG S3-W24K23BA Dual Eco A++ Enerji Sınıfı 24.000 BTU Inverter Klima Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LG S3-W24K23BA Dual Eco A++ Enerji Sınıfı 24.000 BTU Inverter Klima Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, swww.mediamarkt.com.tr
bumu?
Epeyden baktıgımda dualcool daha iyi gibi wifi kontrol de mevcut. Bilginiz olsun![]()
LG S3-W24K23BA Dual Eco A++ Enerji Sınıfı 24.000 BTU Inverter Klima Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LG S3-W24K23BA Dual Eco A++ Enerji Sınıfı 24.000 BTU Inverter Klima Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, swww.mediamarkt.com.tr
bumu?